Futbolculara Ağır Vergi Geliyor!

Yoo.Büyük kuruluşlardan sermayeden alıp orta sınıfa yüklüyor işte

Yukarda yazdım ben google adwords reklam vermek istiyorum yüzde 50 vergi var , ordan kazanınca da kdv ve gelir vergisi ödiyecem ben büyük kuruluş falan değilim bir web site bir web uygulama yapıp reklamını veremiyorsam banane gerisinden.

iyi karar felan değil

artık isim yapmış yabancı topçu getirmek zor olur. afrikanın ormanlarından getirilen zenci topçularla dolar lig. kalite düşer iyice 70-80lerde avrupada fark yiyen türk klüpleri zamanına döneriz

sanki çok farklıyız

akıllıca üretenler öne geçsin

ben mecburmuyum ailemin rızkıyla bunları beselemeye

Ekonomiden adaletten eğitimden memnun musunuz diye halkoylaması yapsan memnunum diyen en iyimser senaryoda bile %20'yi geçmez.Halk bunların iktidar değişikliği ile düzeleceğine ilişkin umudunu yitirmiş durumda.Her Ak Partiliyi her şeyden memnun diye yargılamayın o yüzden.Benim karşı çıktığım da bu genelleme zaten

Romanya, Bulgaristan vs. liglerine benzeriz muhtemelen. Bilmiyorum mevcut futbolu izlemek için 60 milyon euro maaş ödemekte saçma geliyor gerçi.

Italya yeni kanunu haric büyük liglerde vergi orani 45% ve daha yüksek. Umarim kademeli 3 sene falan icinde yükseltirler bu vergi isini. Yoksa bizim takimlar ayvayi yutar.

Mantıken futbolcuların milyonları kazanıp vergi ödememesi bana haksızlık olarak geliyor. Vergi getirilmesi bu açıdan doğru . Diğer açıdan lige bir daha adam akıllı yıldız futbolcu getiremezsin. Biraz parlayan herkes de yurtdışına kaçar kimseyi tutamazsın.
falcao gibi sakatlari alacagimiza linnesleri andoneleri alalim

Birileri ülkeye gelip yalnızca işini yapıyor diye milyonları götürecek halkın çoğu evi geçindirmek için zorluklar çekecek. O zorluk çeken kesim ''birilerinin'' hayatını izleyerek yaşayacak.

Burda yanlış giden görüntü var. Dünyada futbola ayrılan bu yatırım insan yaşamına ayrılsaydı daha mutlu bir dünya görürdük kuşkusuz.

Dünkü dinamo zagreb gibi falan olacaksak hemen getirsinler vergiyi

iyi haberde o vergiyide kulüpler ödüyor
Artık ödeyemezler kimse kalkamaz o yükün altından, 30 yaş üstü gözden düşmüş ama adı büyük adamların devri bitiyor demek oluyor bu. İyi bir şey mi ? Bence süper.

Zoraki olarak altyapı ve adam gibi bir scout network'ü kurulmasına vesile olabilir, bunu gönüllü olarak yapabilecek vizyonda hoca veya yönetim yok Türkiye'de hayırlı olacak bence.

Katar/Abd gibi ülkelerden önceki son durak olma dönemi bitiyor diyebiliriz özet olarak.

Artık ödeyemezler kimse kalkamaz o yükün altından, 30 yaş üstü gözden düşmüş ama adı büyük adamların devri bitiyor demek oluyor bu. İyi bir şey mi ? Bence süper.

Zoraki olarak altyapı ve adam gibi bir scout network'ü kurulmasına vesile olabilir, bunu gönüllü olarak yapabilecek vizyonda hoca veya yönetim yok Türkiye'de hayırlı olacak bence.

Katar/Abd gibi ülkelerden önceki son durak olma dönemi bitiyor diyebiliriz özet olarak.

ön hazırlık olmadığı için kısa süreli bir boşluğa düşme dönemi yaşanabilir. sonuçta kulüpler yıllardır altyapı, genç oyuncu araştırması vs gibi noktalara önem vermiyorlar. ama bir kaç sezonluk bocalama döneminden sonra uygun bir yapıya kavuşabiliriz türk futbolu olarak.

İlla kötu orneklere benzemeye gerek yok.Belçika ligi gayet iyi mesela.Orayı referans alabiliriz.Bugun brugge dediğimiz takımın maaş butcesi bizim yarımız bile değildir.Artık Falcao Babel Feghouli falan değil luyinmada Marcaolar gelmeli.Her sezon 50 milyon civarı oyuncu ihraç etmeliyiz.Maaş değil bonservis vermeliyiz.

Geri
Üst Alt