Futbolcuya Sevgiyi Abartmak Cahil Toplum Örneğidir

Selçuk da iyi oynarken baş tacı olur, merak etmenize gerek yok.

Ama sahada koşarken bile sanki zorla oynuyormuş gibi oynarsa eleştirmek herkesin hakkıdır.

Kardesim elestirmek baska, yerden yere vurmak baskadir. Selcuk Inan benim begendigim bir oyuncu tipi bile degil, ama o kötü bir oyuncu oldugu anlamina gelmez. O son bir seneki Selcuk bile, ligin en iyi merkez orta sahalarindan bir tanesidir.

Bu dair bütün genellemeler yanlıştır diyip olaya felsefi bir hava katıp çekilirim.Sonra siz varoş tartışmalarınızı yapın yine.

Bu forumun grafikeri Burak Yılmaz'ın akrabası sanırım, kendisini eleştirdiğimiz için bizlere yani bu durumu eleştirenlere 'hepiniz boktan taraftarsınız, sizden de bu takımdan da bir bok olmaz' dedi. Fanboyluk yapıyorsun, yalamaya devam et dediğim için topicten süresiz ban yedim. Boktan taraftarsınız diyince sorun yok, fanboysun diyince ban. Yorumu size bırakıyorum.

birakin bu yabanci siniri ayaklarini. sneijder melo dişinda net oynar dedigimiz biri varmi. bruma olabilir. ondanda hemen bişey beklememeliyiz potansiyelli olsada. yasin oynayabilir bazi zaman. . muslera yerine evimizde sinanla oynayabiliriz derbiler dişinda chedjou telleste matah oynamiyor. ne yabancci siniriymiş be. bitmedi gitti bu bahane.

Arda icin benzer sözler ediliyordu, simdi cogugu 40 Milyon avro altinda alamiyorsun. yerli oyuncular ne yapsa, zaten bu zihniyete yaranamaz. O yüzden burada yerinde elestiriler bile mahalesef, yersizlesiyor.

Basarili olunca XELCUK, KRALL, isler kötü gidince ilk önce yerliler yerin dibine sokuluyor.

Uyanin artik futbol bir takim oyunu... Takim olarak basarili, takim olarak basarisiz olursun. Yillardan beri olmayan bir yerli kalitesi var takimimizda, ama bunu bile göremiyorsunuz. Eger kadromuz kötü olsaydi, Mancini ile sezonu ilk 5´de zor bitirirdik.

Daha sezon baslamadan, oyunculari yerin dibine sokmayi basardiniz.

Arda ile Burak/Selcuk bir degil.

Arda'ya bu laflar dendiginde 21 yaslarindaydi, Burak/Selcuk 30'a gidiyor.

Arda potansyalinin hepsini degilse de, cogunu kullandi ve simdiki Arda oldu. Burak ve Selcuk bu saat'ten sonra gelismez, hatta geriler.

ardayla buragin arasinda şöyle bir fark var. ardanin net iyi topçu oldugu belli. herif burda göbegiyle oynuyordu. sözDe GS liyydi bu herif. atleticoya gitti fit bir durumda oldu. şimdi ben bu herife nasil giydirmiyim bana söyleyin.

buragin durumu ise futbolcculuguyla ilgili. en azindan bana göre. taraftarla tartişmasini es geçiyorum. eşine filan sövdüyse birtane patlatsaydi iyi olurdu. neyse bu herifin yetenegi zaten sinirli. bu herifin hep full konsantrasyon oynamasi lazim ama ersun yanalin dedigi gibi şeyinde degil. öyle herşeyden etkilenen biriyse böyle duygusal biri bize bişey veremez. profosyonel degil. teknik konulara girmiyorum bile onu 1000 defa söyledik

Futbolcuya sevgiyi abartmak cahil toplum örneği değildir.

Bence bizim taraftarda biraz kompleks var. Bende 20-30 yaş arasındayım o neden Ferrari'ye biniyor ben binemiyorum mantığıyla düşünen çok kişi var. O nedenle hiç bir Türk futbolcuyu kolay benimseyemiyorsunuz. Benimseyip çok sevseniz bile aynı performansı göstermediğinde yerin dibine dokuyorsunuz Selçuk İnan gibi. Kompleks meselesi başka bir şey değil.

kimse yerden bitme emreni taraftarlara yaptığı hareketleri görmedi mi benden başka? tüm futbolcular olayı yatıştırmaya çalışıyor emrede taraftarlara el hareketi çekp tehdit ediyor birkaç turuncu güvenlikte emreyle uğraşıyor.

kim bu adam kendini ne sanıyor?

Bugün Burağın taraftara saldırdığı videoyu izledim Veli Yiğit denen şarlatan BURAĞA SEVGİ GÖSTERİSİ diyordu başta, baktı ki sevgi gösterisi değil sonra da susuyor ara sıra sesi cıktı, dünyanın gelişmiş ülkelerinde bir spiker böyle YALAKA olamaz, Burak Yılmaz taraftara saldırıyor rezalet sayın seyirciler falan der, bu örneği şundan verdim taraftarda bu yalakaanın bir kopyası

Gazetelere bakıyorsunuz herkes YILDIZ statüsünde ülkede halbuki birçoğunu tanıyan yok dünyada, topcun ne, ligin ne, hatta ülken ne senin, Ermenistan liginden gram farkın yok bir Kolombiyalı ya da Kanadalı için

Taraftar da gereksiz yere bir sevda içinde 3 kuruşluk hırtoları adeta bir SNEIJDER adeta bir MESSI adeta bir MÜLLER'mişcesine destekliyor, arkadaşım kötünün üzerini örterek iyi yapamazsın kötüye kötü diyeceksin ki postalasınlar ve iyisini alsınlar, şu kol kırılır yen içinde kalır zihniyetini bırakın

Burak Yılmaz kötü futbolcudur, Selçuk İnan şu an Galatasaray için yetersiz bir futbolcudur bunları böyle dile getirmeyip Zelcuuuğğ zelcuğinan zelcuuuuzelcuğinaan diye bağırdıkca bu adam REZİL oynasa da ben müthişim havasına girer, kaptanlık pazubandını da yere çalar formanı da yere çalar, ya da Burak gibi adama sırf 10 tane toptan 1 tanesini atıyor diye KRAAAAL dersen o gerçekten kendini kral sanar ve ELEŞTİRİYE TAHAMMÜL EDEMEZ

Galatasaray'dan Fener'e giderler profesyonellik, aldıkları milyon eurolar profesyonellik, ama adam gibi top oynayamadıkları zaman taraftar moralimizi bozdu, geçin bu ayağı bakınız SNEİJDERİN yeteneği bellidir adam arka arkaya 3 maç kötü oynasa bile DESTEKLENMELİ çünkü adam yetenekli bariz futbolcu adam, ama Burak Yılmaz ve türevleri FUTBOL ADINA YETENEKSİZLİK ÖRNEKLERİ, siz bu adamları istediğiniz kadar destekleyin OL-MAZ, çapı bu adamların

Kısaca sözün özü AVRUPAİ BİR ŞEKİLDE kötü oynayana HADİ BYE demeliyiz babalarının hayrına oynamıyorlar Galatasaray'da, İYİ OYNAYANA değerini vermeliyiz, yeteneği bariz olana değerini vermeliyiz.

eline sağlık

3 kuruşluk adamları "HRALLL" yapmaktan çok zevk alıyor arabesk yavşak Türk zihniyeti.. bu ülke ne zaman adam olacak yada biz görebilecek miyiz merak ediyorum..

kimse yerden bitme emreni taraftarlara yaptığı hareketleri görmedi mi benden başka? tüm futbolcular olayı yatıştırmaya çalışıyor emrede taraftarlara el hareketi çekp tehdit ediyor birkaç turuncu güvenlikte emreyle uğraşıyor.

kim bu adam kendini ne sanıyor?

hayatında hiç güzel dayak yememiş o, derdi belli..

Futbolcuya sevgiyi abartmak cahillik örneğiyse ki doğru ; futbolcuya nefreti abartmak da cahillik örneğidir.

Ne diyon ya? Keşke Burak dün kafayı oturtsaydı o dangalağın suratına da hepinize çakmış gibi olsaydı. Senin takımının futbolcusu lan bu herif. Gol atıp maç kazandırırken sıkıntı yok. Burak inanılmaz bi topçu olduğunu iddia eden de yok ama eşşeğin kulağına su kaçırdınız artık sabahtan beri yeter lan. Futbolcuya sevgiyi abartmak bıdıbıdı diyeceğinize kendi düşmanlığınızı tamir edin önce. Kendi takımının futbolcusuna sevgi normaldir ama kendi takımının futbolcusundan bu kadar nefret eden bi taraftar kitlesi daha yoktur dünya üzerinde.

Ulan milyonları cebe indirecen, üstüne bir de şehir magandası gibi seyirciyle kavgaya tutuşacan. Bu paraları kaç kişi kazanıyor? Babanızın çiftliği mi lan burası? Attığın gollere tüküreyim! Kendini yere atmadığın, hakemi aldatmaya çalışmadığın, kamyonla ofsayta düşmediğin maç yok ulan! Asıl taraftar sana ve o kankalarına bir çakarsa o zaman görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunu. Daha adam akıllı bir dayak yemediniz.

Burakın kaşına gözüne kalsın demiyoruz bizde sistem bizi Burak gibilere zorluyor anlayın şunu artık

yöneticilik burda devreye giriyor işte

burak da tıpkı senin gibi düşündüğü için götü kalkmış durumda

yönetici alternatifini yaratır ve işlemeyen parçayı yönetemiyorsa değiştirir

orası yöneticiyi ilgilendirir gerekirse geri 4lünün hepsini türk yapar

ama başımızda yönetici falan yok burak denen balon da yönetilemiyor

tutturmuşsunuz yabancı sınırı da yabancı sınır

banane kardeşim yabancı sınırından ben mi düşünücem bunu

ben sahada takım görmek istiyorum bütçe de sen de yönetim de sende

ağlama işini yap

sen bana top oynayan başarılı bir takım kurmak zorundasın

ben yabancı sınırı falan tanımam benim derdim de değil ben başarısız olursak seni tanırım

yöneticilik burda devreye giriyor işte

burak da tıpkı senin gibi düşündüğü için götü kalkmış durumda

yönetici alternatifini yaratır ve işlemeyen parçayı yönetemiyorsa değiştirir

orası yöneticiyi ilgilendirir gerekirse geri 4lünün hepsini türk yapar

ama başımızda yönetici falan yok burak denen balon da yönetilemiyor

savunmanın tamamını türk yapmak mı çözüm böyle çözüm mü olur ya skandal resmen duymamış olayım bunları refik bey onun dışında yönetimle ilgili sözleriniz bir çoğuna katılıyorum

Geri
Üst Alt