Bugün Burağın taraftara saldırdığı videoyu izledim Veli Yiğit denen şarlatan BURAĞA SEVGİ GÖSTERİSİ diyordu başta, baktı ki sevgi gösterisi değil sonra da susuyor ara sıra sesi cıktı, dünyanın gelişmiş ülkelerinde bir spiker böyle YALAKA olamaz, Burak Yılmaz taraftara saldırıyor rezalet sayın seyirciler falan der, bu örneği şundan verdim taraftarda bu yalakaanın bir kopyası
Gazetelere bakıyorsunuz herkes YILDIZ statüsünde ülkede halbuki birçoğunu tanıyan yok dünyada, topcun ne, ligin ne, hatta ülken ne senin, Ermenistan liginden gram farkın yok bir Kolombiyalı ya da Kanadalı için
Taraftar da gereksiz yere bir sevda içinde 3 kuruşluk hırtoları adeta bir SNEIJDER adeta bir MESSI adeta bir MÜLLER'mişcesine destekliyor, arkadaşım kötünün üzerini örterek iyi yapamazsın kötüye kötü diyeceksin ki postalasınlar ve iyisini alsınlar, şu kol kırılır yen içinde kalır zihniyetini bırakın
Burak Yılmaz kötü futbolcudur, Selçuk İnan şu an Galatasaray için yetersiz bir futbolcudur bunları böyle dile getirmeyip Zelcuuuğğ zelcuğinan zelcuuuuzelcuğinaan diye bağırdıkca bu adam REZİL oynasa da ben müthişim havasına girer, kaptanlık pazubandını da yere çalar formanı da yere çalar, ya da Burak gibi adama sırf 10 tane toptan 1 tanesini atıyor diye KRAAAAL dersen o gerçekten kendini kral sanar ve ELEŞTİRİYE TAHAMMÜL EDEMEZ
Galatasaray'dan Fener'e giderler profesyonellik, aldıkları milyon eurolar profesyonellik, ama adam gibi top oynayamadıkları zaman taraftar moralimizi bozdu, geçin bu ayağı bakınız SNEİJDERİN yeteneği bellidir adam arka arkaya 3 maç kötü oynasa bile DESTEKLENMELİ çünkü adam yetenekli bariz futbolcu adam, ama Burak Yılmaz ve türevleri FUTBOL ADINA YETENEKSİZLİK ÖRNEKLERİ, siz bu adamları istediğiniz kadar destekleyin OL-MAZ, çapı bu adamların
Kısaca sözün özü AVRUPAİ BİR ŞEKİLDE kötü oynayana HADİ BYE demeliyiz babalarının hayrına oynamıyorlar Galatasaray'da, İYİ OYNAYANA değerini vermeliyiz, yeteneği bariz olana değerini vermeliyiz.