GSC Anket Futbolda Hava Hakimiyetinin Mutlak Kralı Kim?

Futbolda Hava Hakimiyetinin Mutlak Kralı Kim?

• Luca Toni

Oy: 0 0,0%
  • Fernando Llorente

• Nikola Žigić

• Kullanılan toplam oy
    12

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Arkadaşlar, soru basit.

Son 20-25 yılı baz alırsak, kule diyebileceğimiz, hava toplarında dominant olan, kafa golleriyle ve hava hakimiyetiyle iz bırakmış en etkili santrafor sizce kim?

Not: Ankete yalnızca aktif futbolu bırakmış oyuncular eklendi. Liste oluşturulurken boy avantajı, hava hakimiyeti ve kariyer başarısı dikkate alındı.

yasaklı isimleri yazabiliyor muyuz? :d

neyse onu geçersek, yukarıdaki oyuncuların aşağı yukarı hepsini izledim. ounachu'da fena bir hava hakimiyeti var. hepsinden iyi gibi.

yasaklı isimleri yazabiliyor muyuz? :d

neyse onu geçersek, yukarıdaki oyuncuların aşağı yukarı hepsini izledim. ounachu'da fena bir hava hakimiyeti var. hepsinden iyi gibi.
Üstat, listeye aktif futbolu bırakmış isimleri ekledim sadece. Ayrıca yasaklı dediğimiz isim Türkiye için evet ama globalde değerlendirirsek en iyilerden değildi bence.

Üstat, listeye aktif futbolu bırakmış isimleri ekledim sadece. Ayrıca yasaklı dediğimiz isim Türkiye için evet ama globalde değerlendirirsek en iyilerden değildi bence.
bence globalde de bayağı iyiydi. bir belçika golü vardır ki, belçika kalecisi ağlayarak anlatır. :d
neyse çok bahsetmeyelim kendisinden. ismil lazım değil deniyor mevcut konjonktürde, lord voldemort gibi.

Renktaş, Klose kule diyebileceğimiz bir santrafor muydu? Evet, muazzam kafa golleri vardı ama Klose doldur-boşalt futboluna uygun bir kule değildi.
Hepsinden fazla kafa golu vardır çok yüksek ihtimalle hatta hava topu kazanma oranı da çoğundan fazladır belki koller filan harici ondan dedim

Geri
Üst Alt