Futbolseverlere Müthiş Haber

O zaman ben de bişey sorayım.. Benim digiturkde bu akşam ilk kez spor kanallarının içinde İdman TV'yi gördüm... Pekçok CL maçını yayınlaması sebebiyle acaba bizim maçları - şifreli olanları, olabilecekleri - orda izleyebilecekmiyiz?

Hayır herhalde, D-Smart böyle bir duruma müsade etmez.

O zaman ben de bişey sorayım.. Benim digiturkde bu akşam ilk kez spor kanallarının içinde İdman TV'yi gördüm... Pekçok CL maçını yayınlaması sebebiyle acaba bizim maçları - şifreli olanları, olabilecekleri - orda izleyebilecekmiyiz?

Maç esnasında farklı bir yayın verilecek.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Yalnız biss şifresi girecek banko. O açıdan ayarları yaptırmanız lazım.

İyidr niye seviniyorsunuz anlamadımki.:D

Tv8 HD digitürkte şifreli olacak.:D

Digiturk vardı ama iyi haber yine de, şifresiz olsun herkes izlesin.

SON DAKİKA! İngiltere Premier Lig'de her hafta bazı karşılaşmalar TV8'den canlı yayınlanacak.

BİLGİ | TV8 HD, kısa süre içerisinde Digiturk'te yayına başlayacak.

FLAŞ! Resmi açıklama: İngiltere Premier Lig'de her hafta 2 maç TV8'den canlı yayınlanacak.

Yav illa da HD mi izleyecekler. Yayın yayındır.

Anlamamışsınız bakın şimdi.

Tv8 HD olarak bugünden itibaren sadece ve sadece digide yayına başladı. Maçlar bu kanaldan ve EPL üyeliği bulunanlar izleyecek. Yani Ligtv 2 ve 3 de çakışan maçlar Tv8HD den verilecek. Türksatta Tv8 HD olmadığına göre maçları bedava izleyemeceğiz. SD kanaldan verilmeyecek maçlar.

Yani boşa seviniyorsunuz. Yine digi üyeleri izleyecek.

Anlamamışsınız bakın şimdi.

Tv8 HD olarak bugünden itibaren sadece ve sadece digide yayına başladı. Maçlar bu kanaldan ve EPL üyeliği bulunanlar izleyecek. Yani Ligtv 2 ve 3 de çakışan maçlar Tv8HD den verilecek. Türksatta Tv8 HD olmadığına göre maçları bedava izleyemeceğiz. SD kanaldan verilmeyecek maçlar.

Yani boşa seviniyorsunuz. Yine digi üyeleri izleyecek.

Ben Digitürk üyesiyim ve HD aboneliğim yok. Bu durumda bende mi izleyemeyeceğim maçları? Saçmalık.

EPL üyeliğim var, benim demek istediğim HD uydu alıcım yoksa maçı normal SD izleyemeyecek miyim?

İzleyeceksin tabiki. Üyeliğin olduğu için SD yayında üyelere açık olacak. HD kanalı bedava izleyeceklerini zannedenler için vurguladım.

Geri
Üst Alt