Futbolu Bilmediğimizin İspatı: Gomez

Kendini bilmek güzel birşey Alpayım, hiç anlamıyon be kardeşim futboldan

Lan ben onu ironi diye yazmistim yemin ediyom ahahahahaha
Gomez formam var benim alman milli takimi. Oldu bitti severim

~tap

O konudaydi sanirim ironi oldugunu belirtmistim hatta
Komplodan dolayi ip ban pls

~tap

yalan söylemeyelim almancıdash

futbol IQ'nü ispatladin işte

sıkıntı yok

Gomezi en cok yalayan userim sezon basindan beri
Mesajlarim arastirilabilir

Gomez <3 Ben

~tap

sinonun yanında poldi önünde gomez.vay emanazokora.

ben burak harıcı her forvete okeydım..hatta burak kesılecekse niasse bıle gelsın dıyenlerdenım ama gomez ın bızde yada fenerde ıs yapacagını dusunmuyorum..bjk nın orta sahası ve kanatları ınanılmaz beslıyor forvetını.adamında son vurusu da kalıtelı olunca cok gol attı ama bızde oyle bı durum yok

Adebayor bile gelse bizde iş yapardı ama yok o yaşlı , bu formsuz , o sakat diye hepsi veto edildi hem taraftar tarafından hem hocalar tarafından.

bizler gercek gsliler ve futboldan cakan taraftarlar olarak gelsin dedik fakat ve maalesef hazmotor ve onun kafasındaki kekolar yüzünden kendisine parcaliyi giydiremedik.yaramız derin,hüsranimiz yogun.yazıklar olsun.

Bizde Besiktas ta oldugu gibi basarili olurmuydu? Mesela bugün attigi gole bakın nasil kanattan Gomez'e getiriyorlar.

Bizde sifira inecek oyuncu dahi yok.

Bayern de oynadigi dönem de kanatlardan yararlaniyordu Gomez.

Yani bizde de harcanirdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
bide topu kontrol edebilen adam sayısı sınırlı sen ne diyosun ? =)

Gomez çöp ligin gol kralı olur ancak.
Şimdi Umut,Burak falan demeyin. :D Onlardan 2-3 gömlek üstün zaten.

Futbolu bilmemek çok yanlış bir ifade olmuş.

Gomez'in kalitesi belli idi, Burak'ın top kullanabilen versiyonu zira Burak bile bu kadar iş yaptı ise Beşiktaş gibi önde oynayan bir takımda Gomez'in iş yapacağı da açıktı. Çekinenler genelde sakatlık konusunda çekiniyorlardı zira adam 2 yıl boyunca maça çıkmamış.

O dönem bahsedilen 9 milyon euro gibi rakamlar da çok abartıydı, sonuç olarak bu şartlarda yorumlarda bir hata görmüyorum.

İbrahimovic'i alacağız deyip Niasse yi bile almayı beceremeyen bir yönetimden bahsediyoruz. Ben yazın transfer falan istemiyorum Dursun ve ekibi defolsun yeter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt