- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
avrupa futbolunda 98-99-00 ve 01 dönemleri futboldan en çok keyif aldığım yıllar oldu..
tr de ise durum daha vahim 2010 ile 2014 aralığı.
tr de ise durum daha vahim 2010 ile 2014 aralığı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna artı olarak 2 olay var benim için ekstradan. Biri 2002 dünya kupası, diğeri ise Euro 2000 finali.Galatasarayımızın başarılı olduğu tüm yıllar
bana göre dünya futbolunun en güzel yılları 2005-2012 arasıdır. Futbola sermaye gelmeye başladığı, Mourinho, Guardiola gibi isimlerin sayesinde ciddi bir teknik adam rekabetinin başladığı, Ronaldo-Messi gibi iki çılgının ortaya çıktığı zamanlar
türkiye'de ise 2000-2006 arası
türkiye'de ise 2000-2006 arası
bu süreçte fb,gs ve bjknin kaç şampiyonluğu var ?
benim bildiğim fb>gs>bjk sırasıydı
Sermayeyi savunuyorsun ha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben seni 40 yaşında sanıyordum.gs şampiyonluğundan ziyade çocukluğuma denk geldiği seviyorum. Birde oldukça zevkliydi derbiler. Arada bir açıp izliyorum hemen her maç kavgalı, kaoslu, gollüydü. Birde avrupa'da başarılarda fazlaydı
Buna artı olarak 2 olay var benim için ekstradan. Biri 2002 dünya kupası, diğeri ise Euro 2000 finali.
Çocuklukta hayranlık duyduğum, ezbere bildiğim Fransa kadrosu final maçında İtalya savunmasını aşamamış, son saniyelere 1-0 yenik girmişti.
İtalya kalecisi Toldo savunmayla beraber müthiş bir performans sergiliyordu, neredeyse herkes umudu kesmişti.
Son dakika değişikliklerinden Wiltord oyuna girdi ve maçın bitimine 30-40 saniye kala beraberlik golünü getirdi.
O golle gelen direnç uzatmalarda Trezeguet'nin altın golünün de temeli olmuş, Fransa kupaya altın golle ulaşmıştı.
Trezeguet'nin golünü hala unutmam.
Abim biraz ismimden, biraz oyunumdan dolayı, top oynarken Zidan derdi bana. O maçta kupayı kendim kazanmış gibi sevinmiştim.
Güzel günlerdi.
ben seni 40 yaşında sanıyordum.