futureball menajerlik şirketi ve mirsad türkcan

Emirhan kayar,u 16 nin degerli stoperi eren pasahan ve emir tintisten daha potansiyelli olan kadir subasi da bunlarda.bu sorunu cozmek sart

dursun özbek yönetimine baskı yapılmalı, bu ve şaibeli başka menajerler tamamen yasaklanmalı kulüpte. hala bunlarla çalışmak isteyen tüm altyapı oyuncularına yol verilmeli

Son düzenleme:
herkes elini taşının altına soksun. Özellikle de Adminimin de belirttiği Alper ve Uğur ikilisi. (Hector ve Paris)

tepki diyorsunuz - Aspora Serdar Kelleci (diğer konuda da yazdım) canli tv - youtube soyleşilerinde Tintiş diye diye hal oldu . Diğerlerininde takip edceğini söyledi hatta 4 -5 gün önce ağzıyla söyledi "Bakın adam gidecek elinizden yarın öbür gün...ne halde olduklarını bilmiyorusnuz" diye eleştridi..

Tivitterdan yapsan nolcak ,

Emir şimdi takımda whatsapp grubuna "Kankalar valla Süper Lİge futbolcu oldum ... gerisini siz düşünün..." dese hepsine bi kaygı gelecek. bu kadar basit o yaşta etklienme

sevgili @Keramettin TANRIVERDİ

basligi acman cok iyi olmus. kendi adima tesekkur ederim.

emir tintis basligina da yazmistim -buraya da eklemeyi uygun buldum-nacizane ;

bundan sonra hangi altyapi oyuncusuna dair umut besleyip~gelisimini her hafta izlerken ; yorum da bulunalim ?

o zaman *altyapi kavrami ne icin mevcut ?

salt oyuncuya indirgemeyelim bu konuyu. kanimca baskanlar ve yonetimsel anlamda radikal bir adim atilmasi gerekirdi.

lafta kaldi bunlar. hatirlarsaniz onceki baskan burak elmas bu konunun uzerine gidecegine dair soz vermisti yanlisim yoksa. simdi baskanliktan dustu - soz uctu mu ...

yeni yonetim altyapi nin idari anlamda bastan asagi duzeltilmesine dair bir yoneticiyi bu konu icin entegre etmeli.
mirsad turkcan isimli menajerve sirketinden bir birey ile ilisigi olan mevcut gencleri de toplantiya cagirip radikal durumu kendilerine deklare etmeli.

sonraki surecte, bahse gecen menajer ve sirketi ile ilisigi olacak olasi yetenek adaylarina cezai islem veya yine olasi o sirketle calismalari durumunda - ayrilirken yuklu tazminat veya buna benzer bir islem olacagi belirtilmeli..

bu konu nasil kanunen hallolur bunu yeni yonetim camia'ya aciklamali.bu onlarin gorevi.
normal bir durum degil. her sezon ayni durumlar oluyor. diger camia lar da var mi benzer bu tur ag ?

son olarak - basta da dedigim gibi;

simdi kalkip hangi yetenege bel bagliyalim arkadaslar. gunun sonunda yuvadan ucacaksa- ne diye yoruyoruz kendimizi dusuncelerimizi/destegimizi kendilerine dair mesajlara dokmemizin...

yazik.

Yönetimler, FT Torrent kadar kusra bakmayın ... Hakan Balta ne yapar ? (ya da ondan önceki)

Yönetime "başkan , bu çocuklar bak kontrat falan yapacaksanız edecekseniz...şunun şunun endişesi çok" . çocukların kendi hocası yani , en sahip çıkması gerekeni.

Bartuğ Elmaz olayı yaşanıpta bunun tekrar olması trajedi

Bu çocukların aileleri ile ilk başta anlaşma imzalayacaksın. 18 yaşına kadar bir oyuncu ile menejerlik anlaşması yapılmaması konusunda. Cezai madde koyacaksın ailesine. Alt madde olarak da 18 yaşından sonra bu menejerlik şirketi ile anlaşıldığı taktirde 1 milyon euro tazminat ücreti alınacaktır ibaresi koyup kulübün kapısından öyle içeri sokacaksın bu çocukları.
Çocuklarda da ailelerinde de para sevdası var ve kendi çocuklarının geleceklerini hiç ettiklerinin farkında değiller. Bir çok örnek varken hala ders almamaları da ilginç.

Haluk Yürekli ve Keltoş akşam buna ses çıkarmazsa onlarda adam değil - tam bağırmalık konu.

U-19 takımında oynayan bütün futbolcuların 5 yıllık prof sözleşmesi olmak zorunda yoksa oynatmayın kardeşim.

Burak Elmas'lık bişey olduğunu düşünmüyorum. Ama geriye dönük son 4 senede Florya'nın sahibi olmayı talep eden ve olan kişi/ kişilere sorulabilir. Nasıl yuvalanabildi bunlar alt yapımıza? Kesinlikle bir yaptırım ve net dışlama yapılmalı belli menajer gruplarına.

Burak Elmas'lık bişey olduğunu düşünmüyorum. Ama geriye dönük son 4 senede Florya'nın sahibi olmayı talep eden ve olan kişi/ kişilere sorulabilir. Nasıl yuvalanabildi bunlar alt yapımıza? Kesinlikle bir yaptırım ve net dışlama yapılmalı belli menajer gruplarına.
b.elmas zaten bunlara floryaya yuvalanmış diyordu. belmastan önce yapılanmışlar orda belli ki

Geri
Üst Alt