G.Saray Gençlerbirliği'ne Teklif Yapacak!

Rotasyonda is yapar seceneklerden biri olmasi normal su kisitlama varken.Millet niye sasiriyor anlamak guc kanat oynayan Yerli oyuncu sayisi kisitli zaten.

Şaka heralde bu haber? La bu adam topçu bile değil. Ayrıca fb'de oynamak istediğini sezon boyunca 50 tane gazeteye söyledi bu şerefsiz!

gençlerbirliğinden stoper ahmet çalıkı transfer edebiliriz, fena oyuncu değil, yaşı 20 gelişmeye açık.

yine saçma bir transfer hamlesi

umarım dedikodudan öteye geçmez

G.Birliğinden dikkatimi çeken tek oyuncu Aytaç

Alalim.

Hajrovic'ten kat kat daha iyi. Ve ayni zamanda Yerli, Emre,Aydin,Hajrovic falan dan cok daha iyi bir oyuncu.

Umarim TÖRE,Olcan ve Jimmy aliriz. Kadroda Bruma disinda dogru dürüst kanat oyuncusu yok,saka gibi...

Olcan Adin , Gökhan Töre , Jimmy Durmaz

Yabanci siniri insallah 6+2 olacak.

Yinede Yedek'te oyuna biraz hareketlilik getiren adamlar lazim, Jimmy iyi bir alternatif,Töre ilk 11'de oyunabillir,Olcan iyi bir alternatif.

Mancini de herkesi "en çok" beğeniyor. :) Haber öylesine yapılmış, sayfa dolsun diye.

Alalim.

Hajrovic'ten kat kat daha iyi. Ve ayni zamanda Yerli, Emre,Aydin,Hajrovic falan dan cok daha iyi bir oyuncu.

Umarim TÖRE,Olcan ve Jimmy aliriz. Kadroda Bruma disinda dogru dürüst kanat oyuncusu yok,saka gibi...

Olcan Adin , Gökhan Töre , Jimmy Durmaz

Yabanci siniri insallah 6+2 olacak.

Yinede Yedek'te oyuna biraz hareketlilik getiren adamlar lazim, Jimmy iyi bir alternatif,Töre ilk 11'de oyunabillir,Olcan iyi bir alternatif.

Daha Bruma, Endogan geliyor. Hajro. yerli oluyor. Bu kadar kanatla mangalda kanat mı yapacağız? :D

Daha Bruma, Endogan geliyor. Hajro. yerli oluyor. Bu kadar kanatla mangalda kanat mı yapacağız? :D

Hajrovic bence Yerli olmaz. Endogan büyük ihtimalle cöp. Yine sakatlanmis ikinci kez capraz baglari kopmus...

Töre,Olcan,Jimmy bunlardan (Bruma disinda) kat kat daha iyi.

Olcanin Sözlesmesi bitiyor.

Töre 6-7 Milyon

Jimmynin Sözlesmesi bitiyor.

Bana göre Kanat oyuncu her zaman lazim, oyuna her zaman hareketlik getiriyor, hele Kanat sistemi oynarsak mutlaka cok alternatif olmasi lazim..

Keske Olcan,Töre,Jimmy alsak... Bir de first class Yabanci Forvet...Bruma de cosar insallah seneye...:)

Hajrovic bence Yerli olmaz. Endogan büyük ihtimalle cöp. Yine sakatlanmis ikinci kez capraz baglari kopmus...

Töre,Olcan,Jimmy bunlardan (Bruma disinda) kat kat daha iyi.

Olcanin Sözlesmesi bitiyor.

Töre 6-7 Milyon

Jimmynin Sözlesmesi bitiyor.

Bana göre Kanat oyuncu her zaman lazim, oyuna her zaman hareketlik getiriyor, hele Kanat sistemi oynarsak mutlaka cok alternatif olmasi lazim..

Keske Olcan,Töre,Jimmy alsak... Bir de first class Yabanci Forvet...Bruma de cosar insallah seneye...:)

Hajro. konusunda sorun yok diye duydum. Endogan'ı da bilmiyorum açıkçası, izleyen de yoktur. :) Ama Töre hariç diğerleri bizi kaldıramaz, adım gibi eminim. Tabii ne kadar beğenmesem de beleş Olcan'a hayır demem o da ayrı.

Maç oynanırken gözü hep kenarda tribünleri kesiyordu ve maç sonunda formasını tribünden bir taraftara verdi belli ki gelesi var.

kayseriden sefayi ucuza alalim 1m euro falan

ve emrah bassan 2m euroya

Geri
Üst Alt