G.Saray'ın "Göğsü" Kasa Dolduracak!

atıyorum fly emirates ile 5 yıllık imzaladık diyelim transferleri bonservis + oyuncunun 5 senede alacağı maaş toplayıp tl ye çevirip haber yapanlar bu haberi yılda 10m euro alacaksak değeri en yüksek parayı bulurlar atıyorum sterlin 5 tl yıllık 5 milyon sterlin kazanacak GS diye verirler :asd: :D

[attachment=7505:mdpld.png]

Ne Olsa Yakışır Sana Lekeliler Girmediği Sürece...

Ekli dosyalar

• mdpdl.webp
    mdpdl.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 150
  • mdpld.webp
    mdpld.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 185
Turkish Air Line veya Fly Emirates olsun THY dedim çünkü baya reklam paraları harcıyorlar Barça, Mesi, Kobi vs.

Turkish Airlines la anlassinlar iste, Turkiye nin en buyuk firmasi.

(onlar icin de iyi olur, Fly Emirates le rekabet icin)

acikcasi kim en cok verirse o olsun diyelim de Türkish Airlines da bir ayri deger katar.

FLY Emirates olursa THY büyük darbe yer reklam açısından kendi ülkesinin en büyük kulübünün sponsoru rakibi olacak sonuçta ben ünal başkanın yerinde olsam bu kozu kullanarak THY ile inanılmaz bir anlaşma yaparım maddi olarak atıyorum emirates yıllık 10m veriyor siz 15m vermezseniz veriyoruz sponsorluğu diye seve seve verirler :asd:

FLY Emirates olursa THY büyük darbe yer reklam açısından kendi ülkesinin en büyük kulübünün sponsoru rakibi olacak sonuçta ben ünal başkanın yerinde olsam bu kozu kullanarak THY ile inanılmaz bir anlaşma yaparım maddi olarak atıyorum emirates yıllık 10m veriyor siz 15m vermezseniz veriyoruz sponsorluğu diye seve seve verirler :asd:

Aynen bu rekabeti paraya çevirmemiz şart.

Bwin olamaz demi yasak

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt