G.Saray'ın "Göğsü" Kasa Dolduracak!

Bence göğüs sponsorumuz RedBull , Coca Cola , THY , Fly Emirates arasında olmalı . 4'ü de çok zengin hem güzel de durur formaya .

Bence göğüs sponsorumuz RedBull , Coca Cola , THY , Fly Emirates arasında olmalı . 4'ü de çok zengin hem güzel de durur formaya .

Işin garip tarafı coca cola daha hiç büyük bir takima göğüs sponsoru olmadi, yani ben hiç görmedim son 5-10 senede.

Tapatalk

Marshall olsun şaka şaka fly emirates harbi yakışıyo her formaya.

Işin garip tarafı coca cola daha hiç büyük bir takima göğüs sponsoru olmadi, yani ben hiç görmedim son 5-10 senede.

Tapatalk

Bir ilk olsa güzel olmaz mı ? :) Bence gayet güzel duruyor formada . Ama illa forma sponsoru olacak diye bir şey yok . Coca Cola resmi içecek sponsoru olsun :D

İyice dünya takımı olacaz yanlız realden falan alışığız emirates reklamına

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resmi içecek sponsoru : Coca Cola

Göğüs reklamı : Fly Emirates

Opel yerine de Audi sponsor .

Avea yerine de Vodafone sponsor olsun al sana Dünya takımı .

Koskoca Galatasaray'in gogus reklaminin 5 milyon dolar olmasi komik hakikaten. Soyle guzel bir anlasma yapsinlar bu sefer bari.

Samsung olsun mümkünse. Fly Emirates kulübe dadanmıycaklarsa olsun. Gazprom gibi sevmeyeni çok olan firmaları seçmeye gerek yok. Tabi çok para verirlerse olur :D

bi kere fenerbahçeyle aramızda ciddi bir farkın olması lazım. tüm dünya tarafından tescilli şikeci olarak bilinen ve 2 yıldır avrupaya gidemeyen, 1 yıl veya küme düşerse 2-3 yıl daha avrupa kupalarına gidemeyecek bir klübe kim nasıl bu paralarla sponsor oluyor o da merak konusu ayrıca

.

Koskoca Galatasaray'in gogus reklaminin 5 milyon dolar olmasi komik hakikaten. Soyle guzel bir anlasma yapsinlar bu sefer bari.

Koskoca Galatasaray dediğin; TT ile anlaşma yapıldığı o zamanlarda avrupada yoktu ve kümede kal diye anılıyodu.

O şartlarda bu fiat bile; pazarlama başarısıdır.

Yalniz Türk Telekom´u kutlamak lazim. Galatasaray´a en kötü döneminde sponsor oldular, ve cerez parasina dünya kadar reklam yaptirdilar bize. Ama eger 5 sene önce, Galatasaray´in buralarda olacagini söyleyen ciksaydi eger, kimse inanmazdi.

Geri
Üst Alt