# Gabriel Obertan

Halit Bozkurt

Büyük Kaptan
Ne durum da bilmiyorum ama Bordeaux'ta çok iyiydi.Transferi için tartışılabilir bir fransız kardeşimiz.

Sir vakt-i zamanında Paul Pogba'ya da sırt çevirmişti. Obertan'la uyuşmaması adamın iyi futbolcu olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. Keşke alabilsek.

Sir vakt-i zamanında Paul Pogba'ya da sırt çevirmişti. Obertan'la uyuşmaması adamın iyi futbolcu olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. Keşke alabilsek.

iyi futbolcu değil ki kötü futbolcu, manu zamanında izlediğim kadarı ile konuşuyorum tabi ama bizim seviyemizin çok altında. bize bişeyler katacak adam lazım.

Red.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Obertan bana göre de yeteneklidir orası ayrı da yanlışım varsa düzeltin; benim bildiğim Sir Pogba'yı kontrat imzalamadığı için gözden çıkarmıştı. Eskişehir'in Tarık Çamdal'a yaptığını yaparak sözleşme yenilemeye çalıştı ama yemedi :)

Obertan bana göre de yeteneklidir orası ayrı da yanlışım varsa düzeltin; benim bildiğim Sir Pogba'yı kontrat imzalamadığı için gözden çıkarmıştı. Eskişehir'in Tarık Çamdal'a yaptığını yaparak sözleşme yenilemeye çalıştı ama yemedi :)

Valla detaylar hakkında malumatım olmadığı için ahkâm kesmek istemem ama 800 bin Euro gibi bir bedelle Juventus'a gönderdiklerini biliyorum. Yine de her ne sebeple olursa olsun Manu zarar etti. Adam resmen tavan yaptı.

Pogba manchester de bir sakatlik gecirdi ondan sonra ferguson yedek takimla ve salonda calismasini soyledi bir sure sonradan kontratini uzatmak istediler ben halterci degilim filan dedi aralarinda sorun cikti juventus resmen ayartti pogbayi ve kadrosuna katti.

Fergusonun iki pismanligi Pogba ve Piqué dir .

O tren cokdan kacdi

Kilit

* LG G2 Tapatalk *

Yillardir birsey oynadigi yok.

Çöp.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Daha çok genç, 7 sene sonra alalım.

Geri
Üst Alt