Haber Gabriel Paulista, Beşiktaş'tan Ayrıldığını Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Gabriel Paulista, Corinthians ile 2 sezonluk sözleşme imzalayacak.

Gabriel Paulista'dan Beşiktaş'a veda mesajı.

Gabriel Paulista: "Annem neredeyse tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı, vücudunun bir tarafı felç oldu.Bu yüzden artık mental olarak tamamımı veremiyorum. Bu beni çok kötü etkiliyor. Annem çok acı çekiyor."

1767809106395.webp

Çökkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkertmeden çıktım da Halil'im

Çökkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkertmeden çıktım da Halil'im
Bu ne

Allah şifa versin. Çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun:(

Neden mizah

Biz harici,diğer kulupler oyunculari cok rahat gönderebiliyor ama tabi her takimda sportif direktör var

Rashica da son günlerde bize haber gönderir gibime geliyor

Ne alaka ya adam kendi ayrılmak istiyor beleşe ülkesine dönüyor, annesi hasta diye.
Bundan bagimsiz söyledim son 2 3 yili düşününce göndermek istediğimiz adamlari gonderemiyoruz kanlı canlı Yusuf ornegi var yada yabancılar, para kazanma kısmını zaten geçtim, dediğim gibi dandik anadolu takımlarında bile sportif direktör var bu işlerle ilgilenen

Geri
Üst Alt