Gabriel Sara: "Bana projeyi gösterdiklerinde çok heyecanlandım"

Artık oynama ve toparlama vakti.Gerisi lafı guzaf.Olivieranin 3 aldığı planette oynarsa eğer bence çok değil .Hemde parada kazandırma şansı yüksek.Ama bir 8 numara daha şart.Acil tarafından.

Bize türlü türlü yalanlar söyleyen Dursun Allah bilir buna neler neler söylemiştir.

Proje diye ne gösterdiler acaba.
1722848556261.webp

1722848574817.webp

1722848600616.webp

1722848627937.webp

1722848677078.webp

İlk Erden bey temasa geçti zamaninda diyenler var, bilemeyiz

Ulan erden timurun projeleriyle adam indirmişler asdsadas

Proje sportif başarı projesi olsa keşke. Seni hangi şekilde daha zengin yapabiliriz projesidir kesin

proje dediğin nedir ki adam kandırma işi!!

hos gelmis . ismi cikanlar arasinda yakin oldugum ikili den biri idi.
muazzam katki saglayacagina inancim tam. kendisi tarafina endisem yok acikcasi ,, - diger baslikta vurguladigim gibi - yeterki hoca dogru yerde oynatsin dogru rollerde.... birde sahadaki takim arkadaslari mesafe koymasin.

ornk ; zaha nin ilk geldiginde solda elleri paso havada top isteyip de almadigi cok sekans kadraja girdi. aynisi temennim gabri nin basina gelmez.
gunumuz futbol daha kollektif oyun, hedef odakli ,saniyelerin sayildigi,az pas hatasina ozen , bir an once topu rakip cs etrafina tasimak mutlak oncelikler de one cikan kritik nuanslar. kahni gibi dolasim vb gibi oyun anlayisina tam ZIT bir tipoloji gabri . nacizane bastan yazmis olalim . velhasil -oyun icinde bolca aktif olmasina diger oyuncular mutlak destek yapmali.

tekrardan hos gelmis aslan yuvasina.

saygi ve selamlar .

Bu proje olayi da biraz abarti. Yabanci futbolcular burada ortalama 3 yildan fazla kalmiyordur.

Hersey cok iyi gitse zaten Avrupa'da daha buyuk takima gidecekler. Ne hayali satiyorlar gercekten merak ediyorum :)

Gercekten proje demismi yoksa medya uydurmasimi? Bu Proje olayi neymis onuda anlamadim.

Geri
Üst Alt