- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Seçilmesinin neyine şaşırdın diyorum adminim sara nın toza toprağa karışmış atalarının bile haberi vardı diyorumSence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçilmesinin neyine şaşırdın diyorum adminim sara nın toza toprağa karışmış atalarının bile haberi vardı diyorumSence?
Brezilya icin "bok gibi kadro" yok mu heis?100 milyon artık
Maçlar başlasın bi durBrezilya icin "bok gibi kadro" yok mu heis?

Hazirlik maclarinda kendisini gostermesi icin cok guzel ortam var.Bizim Sampiyonlar liginde ilerlememizle paralel olarak takip edilecektir.resmi maç kadrosu sandım pff hazırlık maçıymış
Elano City'de oynarken milli takımda oynuyordu ve hatta torpilli falan diye eleştiriler alıyordu. Bize geldikten sonra milli takıma çağrılmadı.bizdeyken elano da secilmisdi de noldu
Sözü geçen bir menajere falan 3-5 verip seçtirtmek lazım. Brezilya'da böyle döner bu işler.Sara’nın çağrılmayacağı yönünde bir haber çıkmıştı mart sonu, forvet sayısını azaltırsa anca aday olabilirmiş.
Tüm Güney Amerika takimlari öyle hepsinin kadroları rezalettarihin en kötü brezilya milli takimi