GSC Haber Gabriel Sara, Brezilya Millî Takımını Hedeflediğini Açıkladı

Bende Turk Milli Takimini hedefliyorum
1751873947149.webp

Krala selam duralım.

Tabi ya sende brezilya milli takımını hedefliyorsun, bende ediyorum.

Soru: "Kişisel olarak hangi Galatasaray oyuncusuyla yakınsın?"

Gabriel Sara: "Herkesle iyiyiz ama Sanchez, Lemina ve Osimhen ile yakınız. Osimhen benim en büyük rakibim 😂. Aramızda bir çekişme var, ama bu iyi bir çekişme. Top kapma oyunu oynarken ortaya çıktı bu. Top kapma oyunu oynarken çok tartışıyoruz. Ama tatlı bir atışma oluyor. Harika bir takımız biz." (ESPN)

Soru: "City ve United iddiaları hakkında ne düşünüyorsun?" (ESPN)

Gabriel Sara: "Bilmiyorum çünkü menajerimle şöyle bir anlaşmam var: eğer gerçek bir şey olursa beni arar, böylece o gereksiz heyecanı yaşamam. Sadece dedikoduysa bilmemeyi tercih ederim. Menajerim şimdilik sessiz."

Galatasaray tarihindeki Brezilyalılar arasında en büyük idolün kim?" (ESPN)

Gabriel Sara: "Taffarel. O burada UEFA kupası kazandı. Sonra belki de Felipe Melo diyebilirim. Felipe Melo'ya bayılıyorlar burada. Şu an aklıma başka biri gelmiyor ama Felipe Melo'ya bayılıyorlar, gerçekten çok seviyorlar."

Soru: "İlerisi için hayalin nedir?" (ESPN)

Gabriel Sara: "En büyük hayalim Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak."

Gabriel Sara: "Galatasaray - Fenerbahçe derbisi gerçekten inanılmaz! Yani bence iki takımın aynı ortamda bir dakika bile birlikte olması imkansız, anlıyor musun? Her derbide mutlaka farklı bir şey bekliyoruz. Hem Asya yakasında hem Avrupa yakasında hayat duruyor, insanlar derbi için yaşıyor. Kaybeden takımın oyuncuları evinden bir hafta dışarı çıkmıyor. Böyle bir derbi var mı dünyada?" (ESPN)

Bizdeyken alınması için bizim şampiyonlar liginde iyi işler yapıp sara'nın iyi bir parça olması gerekiyor. Gerçi bunlar gerçekleşse sara'yı bizden kaparlar.

geçen seneki performansının çok üstüne çıkması lazım. yapabilir mi yapamaz mı bu sene belli olacak..

Sara çok hevesli ama kadro inanılmaz bir noktaya gidiyor ve Okan hoca istikrar ve mükemmelliyetçilikten yana.

Sara iki maç kötü oynarsa, kadroyu öyle bir dönüştürür ki bir anda ben niye oynamıyorum yaa diye düşünür durur. Lemina-Torreira formayı vermez hele oraya Hakan gelirse forma rekabeti alev alır.
İlerde Sane-Barış-Yunus , ki yunusun repertuarında 10 numara oynamakta var.

Ben artık zaha,tete, ziyech yani ite kaka işleyen sistemler değilde güncelde kim iyiyse, kim işe yarıyorsa babam olsa tanımam hali geldim. İcardi için bile geçerli bu durum

Menajerine bağlı.

Menajer çöplüğü olmuş koskoca Brezilya Milli Takımı.

Geri
Üst Alt