Gabriel Sara, Championship Yılın Takımı'na Seçildi

Sara zaten kariyerinin çoğunda 8 no oynamış bir oyuncu. Yani mevkisel bir yanlış değil. Oyuncuya çöp vb. gibi küçümseyenleri hariç tutarak söylüyorum. Diğer endişelenen kişiler bizim oyun planına uygun mu kısmında emin değiller. Ndiaye'de 8 no, Selçuk İnan da 8 no ama ikisi de çok farklı oyuncular gibi.
Çok doğru. Benim de endişem bu yazdıkların. Ama en azından mevkide oynamaya yabancı değildir diye sevindim.

olay numaralar degil aslinda sizin beklentiniz biz istiyoruzki adam 90 dakka cigersiz gibi kossun cani ciksin sonrada gidip gol atsin normal bir sistemimiz yokki cigersiz gibi kosabilen toreria hucum edemiyor hucum eden sara cigersiz gibi kosmuyor okan hocanin istedigi oyuncular real madrid de oynuyor ordan alalim

6 oyuncu transfer yapmış burada.

*Rutter 46M Brighton
*Dewsbury 35M Chelsea
*Summerville 29M West Ham
Greaves 21,5M ipswich
Sara 18M Galatasaray
Szmodics 10M ipswich
bunu ekledigin iyi oldu sevgili melih.

ilk 3'u ve sara'yi daha once kendi basliginda deginmistim mesaj icerisinde.

+ olarak yilin takimina secilmesini de o mesajim da ozellikle vurgulamistim.

dipnot,

ustteki secilme disinda , bir onceki sezon ; kulubun kendi yaptigi -> *taraftarlarinin *oylamalari ile
yilin futbolcusu secilmisti.

gelmesi konusulurken de, alinirken de nacizane temennim ve beklentim ; rakip ceza sahasina ne kadar yakin olursa *efektifligi ve verimi bir o kadar artacak bir oyuncu gabri . saha da 8,5 & 10no cercevesinde yer almasi tek beklentim . tek secenegim olsa -no10

saygi ve selamlar.

Büyük cevher gerçekten

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada top oynamadiktan sonra isterse yüzyılın takımına seçilsin..İnşallah bu gördüğümüz Sara uyum sürecindedir..
Ayrıca bir dip not bu tarz yılın takımı oylamalarinda istatistiklere de çok bakılıyor geçen yıl da herkes aytacı yılın takımına yazıyordu TR'de ..

Neden herkes sorun mevkisindeymiş gibi konuşuyor? Kaplumbağa gibi takımımız var en hızlımız olan Barış alper bile avrupa standartlarında bir hıza sahip degil, oyun akmıyor ki sürekli bir slowmotion hava var, bu adamın maç özetlerine baktım geçen oynadığı takım 10 saniye durmuyor sürekli bir oraya bir buraya bir oyun örgüsü var. Sara mesala psv'de 2 tane maça çıksa bizde ki gibi görünür müydü acaba.

napim.webp

Neden herkes sorun mevkisindeymiş gibi konuşuyor? Kaplumbağa gibi takımımız var en hızlımız olan Barış alper bile avrupa standartlarında bir hıza sahip degil, oyun akmıyor ki sürekli bir slowmotion hava var, bu adamın maç özetlerine baktım geçen oynadığı takım 10 saniye durmuyor sürekli bir oraya bir buraya bir oyun örgüsü var. Sara mesala psv'de 2 tane maça çıksa bizde ki gibi görünür müydü acaba.
oyun kurgusu , sistem çok önemli oyuncular için, mesela kanat oyuncularını rakip bekle teke tek çıkıcak şekilde oyun planı,hücum seti çizmezsen kanatlar çöp diyebilirsin, saranın maçlarına baktım bende baya hareketliydi, gerçi bizde de hareketsiz diyemem şuan için

Oyuncu zaten iyi sezon geçirmiş, yükselişte bir isim, takımında da kilit bir role sahip ve taraftarlarca çok seviliyor. Yani ismen iyi zaten, lakin biz kesici, koşucu ve tempolu bir isim bekliyorduk doğal olarak; Sara bunları ne kadar yapabilecek sorun burada. Zira Sara teknik ve oyun kurucu kimliği ile öne çıkıyor.

Bu ligin seviyesi gereksiz abartılıyor. Her sene 2-3 tane sağlam takım çıkar onlarda zaten üst lige çıkar, 4-10 arası da fena olmayan ama abartılacak seviyede olmayan takımlar var. Diğeri at çöpe gitsin. Hull city zaten bu ligin seviyesini türk insanlarına gösterdi diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt