Gabriel Sara: "Daha iyi oynarsak turu geçeceğimize inanıyorum"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20240822_002732.jpg

Gabriel Sara: "Elemeler her zaman zordur. İlk yarıda bazı şeyleri yapamadık, ikinci yarı düzelttik ama maalesef penaltıyla kaybettik. Daha iyi oynarsak turu geçeceğimize inanıyorum."

Gabriel Sara: "İkinci ligden geldim burada Şampiyonlar Ligi'nde oynamak farklı bir duygu. Kendimi iyi hissediyorum. Takımda herkes bana iyi davranıyor.. Her antrenmanda, her maçta daha iyi oluyorum. İkinci ligden sonra bu seviyede oynamak kolay değil. Adım adım daha iyi oluyorum, kendimi iyi hissediyorum."

Sen iyi oynadın zaten. Istanbul da yazarsın 1 tane.

Keremde erzincandan geldı dostum

Topu yerden ve daha birbirine yakin olarak paslasirsak daha iyi oynayabiliriz belki.
Kerem ile bu çok mümkün değil işte maalesef.

4-3-3 e dönüp sarayı AMC oynatarak sağ sol kanat forvetide topu tutup oynayarak daha çok işletebiliriz.

Sara epey iyi top dağıtıyor.

Tur maçında 2 adet saplada paran bari çıksın. Yoksa senden bize çok sağlam sapladılar

Aslında hücumsal ve orta saha da oyun kötü değildi. defans ve kaleci o kadar kötüydü ki, böyle bir sonuç ortaya çıktı.

Fark ettiniz mi bilmiyorum, konuşan tüm oyuncular okana laf ediyor. Okan dinler mi bilmiyorum. Mertens dedi, bats dedi, sara dedi. Bir tek zaha demedi, o garibimde sadece beni oynatmama sebeplerini bana değil yönetim ve hocaya sorun diyor. Birgün biri çıkıp ağır sovecek Okana. Gomis, oliveira, kazimcan vs vs saymıyorum bile.. bir kerem seviyor adamı, oda malum sebepten

Bu çocuk kesinlikle çöp değil ama

Her oyuna da uyacak biri değil

Doğru kullanırsan çılgın atar yanlış kullanırsan çöp bu dersin

Yeni td gelene kadar dayan

Zamanla daha iyi olacak ben beğendim bugün.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt