Gabriel Sara: "Daha iyisini yapmam gerekiyordu"

Daha iyi oynasan ne olacak ,seni aldiran adam daha senin nerde oynadigini bilmiyor

Abi adamdan faydalancaksin yav. Ya taktiğine göre adamlar alırsın ya da adamlara göre taktik yaparsın. Bizde ikisi de yok. Ne taktiğe göre adam aldik. Ne de eldekilere göre taktik yapıyoruz. Şu kadroyu rakip hocaya ver, bizim adamlari da klonla ve 4-2-4 taktiği ile sahaya çık yine 5 yeriz
umarım senin dediğin gibi olur faydalanırız. ama bizim 3-4 tane 20 milyon yuromuz yok.. olanı da transfer rekorunu da en verimli şekilde kullanmak lazımdı.. 13-14 e ne adamlar gitti piyasada..

8 numaraya hayvan gibi ihtiyaç varken 8 nunara olmayan adamı ne diye alıyorsun hadi aldın ozaman niye 8 numara oynatıyor hoca.

Yazdığınız gibi sorunun muhatabı hoca. Ama eldeki kadrodan tor-Demirbay-Sara yani 3 orta saha ile çıksak ileri de tek forvet olsa biz gene bu takımı elerdik.

Bunu bile yapamayan biri hocalık yapıyor.

umarım senin dediğin gibi olur faydalanırız. ama bizim 3-4 tane 20 milyon yuromuz yok.. olanı da transfer rekorunu da en verimli şekilde kullanmak lazımdı.. 13-14 e ne adamlar gitti piyasada..
Tominay gelse bugün Şaban olurdu. Ayağı da kötüydü hem onun bir ton kontra yerdik emin ol. Bu taktikle bu skora şükür ediyorum. Adamlar az akilli olsa icerde disarda 5 lik yapıyordu bizi

Düz oynuyor maalesef,bence fazlasını verebilir…

Yazdığınız gibi sorunun muhatabı hoca. Ama eldeki kadrodan tor-Demirbay-Sara yani 3 orta saha ile çıksak ileri de tek forvet olsa biz gene bu takımı elerdik.

Bunu bile yapamayan biri hocalık yapıyor.
Yıllardır 8 numara bekleyen taraftara 18 milyona topçu alıp al bu 8 nunara dersen taraftar da o oerformansı bekler. Boşuna baştan yanlış transfer demedik. Bizim bu tarz bir topçuya ihtiyacımız yoktu

Brezilyalı kerem demirbay. Asla 18 milyonluk değil malesef
Ee öyleyse zamanında Kerem Demirbay 32m Euroya transfer yapmış adam.

Brezilyalı Kerem diye küçümserken bir düşünün.

Ayrıca biz 18e alırken adama 15m Euro eklif geldi kulübü bırakmadı.

Elde kalacak adam değil sakin.

Nerde hani kaptanlık gidince makale yazan Kerem nerde de kakası daha floryadan çıkmamış bu çocuk konuşuyor?

Ee öyleyse zamanında Kerem Demirbay 32m Euroya transfer yapmış adam.

Brezilyalı Kerem diye küçümserken bir düşünün.

Ayrıca biz 18e alırken adama 15m Euro eklif geldi kulübü bırakmadı.

Elde kalacak adam değil sakin.
Yapma ya. Şu anki kdb den bahsediyoruz herhalde. Şu tarz boş beleş fm özentisi transferleri biz çok gördük. Okadar iyi topçu olsa bize yedirmezlerdi zaten. Bizim tonla ihtiyacımız varken kapalı kutu adama 18 milyon fantezisi yapıyor bu fm31 tayfa

Şu maçtan sonra şu şekilde konuşmak 50 kilo taşşak ister

Sana helal olsun

Sen bişey yapma yav sempatikmişsin ya o yeter andavallara

Buldun cenneti yıllık 3 5 neyse al keyfine bak okanın kazığı

Ulan ben bu göbeğimle senden iyi şut atarım, ne anlatıyorsun?

Futbolcu musun lan sen?

muslera'nın salakça kırmızısı hariç şu maç üstüne hocadan başka birine sorumluluk yükleyenin hayata bakışından isterim ben de.

Takimin kaptani cikip konussun Torreira cikip konussun seni niye konusturuyorlar

Yapma ya. Şu anki kdb den bahsediyoruz herhalde. Şu tarz boş beleş fm özentisi transferleri biz çok gördük. Okadar iyi topçu olsa bize yedirmezlerdi zaten. Bizim tonla ihtiyacımız varken kapalı kutu adama 18 milyon fantezisi yapıyor bu fm31 tayfa
Aynen kanzi iyi topçu olsa bize vermezlerdi.

Yıllardır 8 numara bekleyen taraftara 18 milyona topçu alıp al bu 8 nunara dersen taraftar da o oerformansı bekler. Boşuna baştan yanlış transfer demedik. Bizim bu tarz bir topçuya ihtiyacımız yoktu

Adamı 8 diye aldıran hoca. Ama adam 8 değil. Kaç defa yazdım bunu ben. Geçen yıl norwich maçlarının bazılarını seyrettim çünkü.

Şunu bile anlamayan bir hoca var başımızda. Ben norwichin taş çatlasın 10-12 maçını seyretmişimdir geçen yıl. Bu kadar seyretmeye bile bu adam 8 değil diyorum. Hoca hiç seyretmemiş ki. Ezbere, inatçı kafasıyla 8 diyor.

Bunu anlayın artık bir kere. Kaç defa yazdım. Adam geçen sene lig maçlarına 8 başlıyor ama wagner onun verimli şekilde 10 numara da oynadığını fark ediyor ve ligin kalanında orada oynatıyor.

Alın size geçen seneki maç sonu yorumları ve wagnerin röportajından bir tanesi. Adam sarayı 10 numarada oynayarak geçen yıl 25 gol katkısı aldı. 8 değil.

Bunun gibi bir sürü maç sonu yazısı, röportajı bulurum size.

Herkes tutturmuş 8 diye. Yok öyle bir şey. 8 oynatan hoca. 8 diye aldırdıysa da yanlışı gene yapan hoca. Sara değil.

Geri
Üst Alt