Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Galatasaray taraftarı bi garip.

Muhakak izleyin. Çok güzel bir analiz olmuş

İlgili çekici 3 nokta:

#17 kere maçın Adamı seçilmiş

#Cok iyi süt tekniği var. Uzaktan bir çok manyak gol görürüz. Kapanan takımlara karşı çok iyi bir silah olacak.

#Sara profilinde oyuncu Dewsbury-Hall 35 MİL avro ya Chelsea ye gitmiş. Hani bu paralar verilir mi Championship oyuncu'ya diyenlere hitaben...

Sütçü mü

evet biraz daha transfer konuşalım maça var

Parçalı fena yakışacak Gabriel Sara'nın üstüne. Çok heyecanlandırıyor beni bu transfer. Topla attığı koşular, uzaktan şutları ve üst düzey tekniğiyle ciddi fark yaratacak. Maçımızı kazanalım, 8 numaramızı kupayla selamlayalım Ekli dosyayı görüntüle 255375

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herifde tam profesyonel Kolombiyalı sicario katil tipi var. Rakipler bunu ve ısıran Torreira yi görürse kaçarlar korkudan

Fred in birebir aynısı . Çok az fark var Daha teknik ama daha az mücadeleci bu iki fark dışında yfark yok
Fakat fred milli koyuncu bu değil işte orada kalite sorgulanıyor tabi verdiğimiz para ölçüsünde

Fred in birebir aynısı . Çok az fark var Daha teknik ama daha az mücadeleci bu iki fark dışında yfark yok
Fakat fred milli koyuncu bu değil işte orada kalite sorgulanıyor tabi verdiğimiz para ölçüsünde
Ofansif katkısı fred'in çok çok üzerinde ama oyun kurulumunda ve oyun hakimiyetini kazanmada fred'in gerisinde artı fred sakatlanmaya çok meyilli umarım bu topçu değildir inşallah

Ofansif katkısı fred'in çok çok üzerinde ama oyun kurulumunda ve oyun hakimiyetini kazanmada fred'in gerisinde artı fred sakatlanmaya çok meyilli umarım bu topçu değildir inşallah
Aynen renktaşım ders daha mücadeleci bizimki daha teknik ofans .Biri manuda 30 maç 11 de çıkmış diğeri Norv@çde 40-50 .Biri mili olmuş bizimki olamamış.Bizde milli olur mu bilemem ama önemli olan katkısı.İnşallah katkı verir birkaç aya parasını pulunu unuturuz.Unutmadan bu arada wendelden daha iyi defansif aksiyonu

Elimizde genis bir orta saha rotasyonu olmasini saglayacak. Soylenene gore 6-8-10 oynayabiliyor.
Kaan, Berkan, Torreira, Demirbay, Mertens ve Sara altilisindan ucu rakibe gore oynayacak.
Burada sakatlik, ceza, yorgunluk vs. olmazsa ilk tercih edilecekler Torreira ve Sara olur, ucuncu kisi rakibe ve form durumuna gore secilir.
Benim umudum var. Gelsin sahaya ciksin zaten daha detayli tartisiriz. Bu kadar hayat kosturmacasi arasinda Championship izlemek cok mumkun olmuyor.
Galatasarayimiz'a hayirli ve ugurlu olmasi dilegiyle..

Az sonra yola cikacak

Elimizde genis bir orta saha rotasyonu olmasini saglayacak. Soylenene gore 6-8-10 oynayabiliyor.
Kaan, Berkan, Torreira, Demirbay, Mertens ve Sara altilisindan ucu rakibe gore oynayacak.
Burada sakatlik, ceza, yorgunluk vs. olmazsa ilk tercih edilecekler Torreira ve Sara olur, ucuncu kisi rakibe ve form durumuna gore secilir.
Benim umudum var. Gelsin sahaya ciksin zaten daha detayli tartisiriz. Bu kadar hayat kosturmacasi arasinda Championship izlemek cok mumkun olmuyor.
Galatasarayimiz'a hayirli ve ugurlu olmasi dilegiyle..
Fm ve sofa istatistiklerine bakar isek en fazla berkan kadar 6 oynar gibi duruyor

Bu arada maliyete çok takılmışsınız. Zaniolo gibi düşünün çok ciddi zarar ettik mi? -hayır

CLde birkaç istatistik yapsa bile en kötü 15e gider sara. Yaşı daha 25 beyler. Tete bile gol atmadan 5 milyona gitti sırf brezilyalı diye

Fm ve sofa istatistiklerine bakar isek en fazla berkan kadar 6 oynar gibi duruyor
Dedigim gibi hic izlemedim. Kendi roportaji var 6'da oynadigim zaman daha cok topla oynuyorum ve seviyorum diye. Bu arada 6 icin alternatifimiz var. Muhtemelen cogu macta esas mevkisi olan 8 oynayacak ve ikinci olarak Mertens'i yedekleyecek.

Geri
Üst Alt