Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Gereksiz yangın var herif yükselişte verdiği ve vereceği de ortada gayet iyi adam yok ozan 10 gol attı yok bütçeyi gömdük saçma sapan argümanlar Tolga ciğerci bizim ligde Tudor dönemi kaç gol attı hatırlayanlar vardır herhalde . Bonservis için yangın yapmak anlamsız ama maaş gerçekten çok fazla 3 civarı olursa

Belli ki oyunun hücum yönünü iyi oynuyor. Ama defansif yönü güçlü adam arıyorduk güya. Wendel’in defansif katkısı bile bundan fazla olur. Yaptığımız liste ve alışveriş farklı olmuş. Maaşı da biraz düşük olabilirdi.

Sag bek tamam
Orta saha tamam.

Ustelik 30 yas alip garip garip maaslarda baglanmadi.

Artik takıma destek zamanı. Bir an once kadroya girip gerekli katkiyi saglamaya baslarlar umarim.

Abiler "ikinci lig topçusu" cümlesinde geçen ikinci lig, championship yalnız.

Adamın orada ürettiği skor ortada. Sakatlık geçmişi desen tertemiz. Evet bonservis fazla duruyor ancak Championship'te bunları yapan 25 yaşındaki bir oyuncu bizim ligi sallar.

Bu performansı Championship'te değil Premier League'de sergilese, zaten bize yedirmezlerdi.
Hull City bizim ligi alır diyorsun yani.

Nasıl topçu? Videolarda hep ofansif katkısı göz önünde. Tor-Gs-Mertens orta sahasıyla gene hamur kıvamında olmayalım sonra?

Adami almisiz halen yok 2.lig topcusu yok cok para verdik diyenler sezon baslayinca saraaaaa diye bagirir

2 sene once 6 milyona aldigin toreira yi bugun istesen 30 milyondan acarlar kapiyi oyuncu piyasasi uctu gitti birde premier lig niye almadi diyorlar ya cevaplasinlar

Merih Zeki Caglar niye super lig almadan yurtdisina gitti Marcao geldiginde de ayni terane vardi portekizib kume dusen takimindan oyuncumu alinir niye porto benfica almadi diye herkese kapak yapti saolsun adam sevilla ya gitti

Oyuncuya laf yok ama ben hala bukadar bonservis verilmesine karsiyim, hep kolay yolu secip hazir futbolcu satin aliyoruz. 18-20 yas arasi oyunculari bulup biz parlatmaliyiz. Insallah 6-8 oyniyabilecek genc cigersiz bir oyuncu daha gelir

wendell ve tominay icin 5 6 milyon civarı maasları düşününce ,son kontratları olurdu

bana göre bu bebenin en buyuk avantajı kariyer hedefi var belliki yükselmek istiyor

Niye Championship'i aldılar mı ki?

Ayrıca bir futbolcuyu geldiği lige göre mi değerlendireceğiz sadece?

Barış Alper Yılmaz hangi ligden geldi? Ya da Kerem Aktürkoğlu?
Ben oyuncuyu bilmiyorum iyi de olabilir ama Championship oldukça kalitesiz bir lig bence. Oyuncu referansı ligden ziyade kendi potansiyel yeteneği olmalı.

Ben oyuncuyu bilmiyorum iyi de olabilir ama Championship oldukça kalitesiz bir lig bence. Oyuncu referansı ligden ziyade kendi potansiyel yeteneği olmalı.
Championship kaliteli bir lig değil zaten. Ama bizim ligin de kalitesi ortada. Geçen sezon 2 takım tüm ligin içinden geçti. Sara transferinde bana göre tartışılabilecek tek nokta, oyuncu için ödendiği söylenen bonservis.

İkili mücadele istatistiği güzel bilgisi olmayıp fikri olmamak lazım. Okan a hoca değil diyenlere ders nasıl verildi o muhabbete düşmemek lazim

Geri
Üst Alt