GSC Haber Gabriel Sara: "Konyaspor bizden daha fazla istedi"

Doğru açıklama, ne futbolcular ne okan buruk ne başkan şampiyon olmak istemiyor.
Osimhenin ağrısı varmış birinin başka şeyi varmış tamam abi çıkmayın lig maçlarına

Herkes aynı açıklamayı yapıyor,

Demek ki oyuncular büyük şımarıklık ve istemeyerek çıkmışlar maça

Bu maçı oynamak istemedikleri, direkt Juventus deplasmanına gitmek istedikleri o kadar belliydi ki.
Konyaspor deplasmanında sakatlansan Juventus maçında olmayacaksın birini seçsen hangisini seçersin ben mesela Juventus maçını seçerdim.

Bir cikip der konya daha konsantre olmus bu cikar konya bizden daha cok istedi der neden kardesim neden? Hayirdir fenerden 10 puan öndemiyizde maclari ciddiye almiyorsunuz?

Ne oldu boş alan bulamadın mı.Kırk yıldı bir maç skor yapacaksın.Sonra süper yıldız diye yutturacaklar bize.

Şu açıklamalar rezillik yahu.
Bırak ulan insan hiçbirşey bilmiyorsa. Hakeme iki çift laf edersiniz.

Bir cikip der konya daha konsantre olmus bu cikar konya bizden daha cok istedi der neden kardesim neden? Hayirdir fenerden 10 puan öndemiyizde maclari ciddiye almiyorsunuz?

Böyle söylemek hoşuma gitmiyor ama bence oyuncularda şampiyonluk için pek de öyle alev alev yanan bir istek yok.

Bence hepsinin gece kendi başınayken 4 sene üst üste şampiyonluk değil, şampiyonlar liginde çeyrek final-yarı final yapmanın hayalini kuruyorlar.

Konyaspor deplasmanında sakatlansan Juventus maçında olmayacaksın birini seçsen hangisini seçersin ben mesela Juventus maçını seçerdim.
Yahu bunlar nasıl yorum.Savunacaksınız diye cılkını çıkarttınız.Böyle birşey düşünüyorlarsa cehennemin dibine kadar yolları var.
Ama ben tabiki böyle düşündüklerini zannetmiyorum.
Boş alanda dedemde oynar.
Sarada bunu seçecek kapasiye yok.

ağız birliği etmiş gibi aynı şeyi söylüyorlar bir tanenizde çıkıp hakeme karşılık veremediniz laf edemediniz maçta pasifler.

Siz niye istemediniz? İstemediğiniz maçın parasını çatır çatır almayı biliyorsunuz?

Böyle söylemek hoşuma gitmiyor ama bence oyuncularda şampiyonluk için pek de öyle alev alev yanan bir istek yok.

Bence hepsinin gece kendi başınayken 4 sene üst üste şampiyonluk değil, şampiyonlar liginde çeyrek final-yarı final yapmanın hayalini kuruyorlar.
Futbolcu bilir Süper Ligde sampiyonluk gelse bile seni orda kimse görmez CL de tur atlarsan dünya izler ama basinda hocalik yapmak yerine futbolculara arkadas olan bir okan buruk olursa dogal olarak CL daha cok önem.verirler cünkü takimda hic bir disiplin yok.

İstemeyecek birader

Sen bu takımın tarihindeki en pahalı üçüncü adamsın yeter bu şımarıklık.

Geri
Üst Alt