Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.792
- 13.659
- 1.398
istemeden oynacaksanız hiç sahaya çıkmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyaspor deplasmanında sakatlansan Juventus maçında olmayacaksın birini seçsen hangisini seçersin ben mesela Juventus maçını seçerdim.Herkes aynı açıklamayı yapıyor,
Demek ki oyuncular büyük şımarıklık ve istemeyerek çıkmışlar maça
Bu maçı oynamak istemedikleri, direkt Juventus deplasmanına gitmek istedikleri o kadar belliydi ki.
Bir cikip der konya daha konsantre olmus bu cikar konya bizden daha cok istedi der neden kardesim neden? Hayirdir fenerden 10 puan öndemiyizde maclari ciddiye almiyorsunuz?
Yahu bunlar nasıl yorum.Savunacaksınız diye cılkını çıkarttınız.Böyle birşey düşünüyorlarsa cehennemin dibine kadar yolları var.Konyaspor deplasmanında sakatlansan Juventus maçında olmayacaksın birini seçsen hangisini seçersin ben mesela Juventus maçını seçerdim.
Futbolcu bilir Süper Ligde sampiyonluk gelse bile seni orda kimse görmez CL de tur atlarsan dünya izler ama basinda hocalik yapmak yerine futbolculara arkadas olan bir okan buruk olursa dogal olarak CL daha cok önem.verirler cünkü takimda hic bir disiplin yok.Böyle söylemek hoşuma gitmiyor ama bence oyuncularda şampiyonluk için pek de öyle alev alev yanan bir istek yok.
Bence hepsinin gece kendi başınayken 4 sene üst üste şampiyonluk değil, şampiyonlar liginde çeyrek final-yarı final yapmanın hayalini kuruyorlar.