GSC Haber Gabriel Sara: "Sao Paulo'ya kesinlikle döneceğim, kulübü düşündüğümde sabırsızlanıyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Gabriel Sara : Sao Paulo'ya kesinlikle döneceğim. Daha fazlasını başaramadığım için bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bazen kulübü düşündüğümde sabırsızlanıyorum bile, çünkü orada inanılmaz yıllar geçirdim ve daha nice yıllar geçirmek istiyorum. Şu anda aklımda bu yok, ama çok uzak olmayan bir gelecekte odak noktam bu olacak.

Gabriel Sara: “Şampiyonluktan sonra Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile bir yemekte buluştuk. Protokol gereği önce onun başlaması gerekiyormuş ama ben çok açtım ve yemeğe hemen başladım. Bir takım arkadaşım bana ciddi ciddi baktı: ‘Ne yapıyorsun?’ der gibi… O an video oldu ve sonrasında herkes benimle dalga geçmeye başladı. Bana ‘karınca’ diyorlar, çok yediğimi söylüyorlar. Ama bunlar güzel anılar.” (Ge Globo)

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten bi halt oynadığın yok. Koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi diyoruz işte.

Bizim gurbetcilerde o yaşlarda böyle konuşuyorlardı. 30undan sonra geldiler anca. Bununki de o hesap cullanmayin adama.

Bu adamı seviyorum ve başarılı olmasını istiyorum.

Bir Arias/Gerson tarzi bonservis verirlerse yazin gidebilir oraya.

Ben: neden şimdi değil?

Sara:
1771269189539.webp

Yanlis bir sey dememiş. Empati kuruyorum.
Ayrica biz 27 28 yas ve son sozlesmesi olan her oyuncuyu tartışmalı kimisi gitmeli para gelmeli ve hazir liste olmali. Hayalimdeki yonetim bu

Yeni sözleşme istiyordur Lucas gibi. Maaş dengesi rezil biçimde DÖ yönetimi sağ olsun, zam almak isteyen böyle işler yapıyor.

Geri
Üst Alt