GSC Haber Gabriel Sara: "Sayısal verilerimden memnun değilim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20250728_102027.webp

Gabriel Sara: ""Açıkçası, oynanan futbol konusunda iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Elbette elde ettiğim sayısal verilerle ilgili memnun değilim. Norwich City’de oynadığım zaman daha iyi sonuçlar elde ettim.

Yeni sezonda kendimden talep ettiğim konuların başında zaten daha fazla gol atmak ve asist yapmak var. Bunu da yapabileceğimi biliyorum."

Gabriel Sara: "Sadece Süper Lig’de oynayarak, Brezilya milli takımına gitmek biraz zor olabilir. Ama Şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatıyla her şey değişebilir. Eğer iyi bir futbol oynar ve ilgiyi çekebilirsem, belki çağrılabilirim. Bu çocukluktan gelen bir hayal."

Gabriel Sara: "Sadece oynamış olmak için oynamayacağız. Şampiyonlar Ligi’ni, Süper Lig’i ve Türkiye Kupası’nı kazanmak için oynayacağız."

(Milliyet)

Farkında olman güzel. Sernin farkında olduğu da ben farketmiştim zaten çok şut girişiminde bulunuyorsun

Farkında olup çalışması lazım ekstra çalışırsa olur .
Kumaşı var sakatlık sonrası eski formunu yakalayamadi

Şut çalışman lazım, şutlar çok zayıf

Bu kadar teknik bir oyuncu neden daha fazla gol atamiyor? Biraz sut calismasi gerek

Olacak olacaak
Kolay pes etmeyelim bu kadar.

Gardas kasma bu kadar yap sağdan bir muz orta osinin, icardinin, davinin, abdulkerimin, hatta arda'nın kafasina... Ondan sonra all is well.

bu sene uzaktan şutlarla 3-4 gol bekliyorum senden en az . artık takımı gördün tanıdın. senden beklentileri biliyorsun. potansiyelin yüksek. mertens de yok bütün duran toplar sende.

gitsen bir yere de arabayla tura çıksam be kardeş keşke , şampiyon olmuş gibi

Brezilya milli takım hedefi olan topçu; çok çalışmaya devam etmeli.

son vuruşları çok fena. düzeltirse 10 gole rahat ulaşır.

Artık Toreira ile ikili savunma oynamıyor, Lemina'nın gelişiyle daha hücuma yönelik bir mevkide. Yani skor etkisi konusunda artık pek bir bahanesi yok.

Özeleştiri yapması, durumun farkında olması gayet iyi. Lakin adam eksiltme, ara pası, şut çalışmaları yapmalı. Hücuma yönelik daha fazla inisiyatif almalı.

Geri
Üst Alt