GSC Anket Gabriel Sara vs Gedson Fernandes

Gabriel Sara vs Gedson Fernandes

• Kullanılan toplam oy
    148
Gedsonu seneye seve seve satmak zorundalar, 1 yil kontrati kalmis oyuncu.

Ha satamazlarsa Batsuayi benzeri bir operasyonla alinabilir.

Sene sonu bir 20 de gedsona versek salarlar mi acaba ? ( Benfica +bjk)

Gedson daha cok Toreiranin alternatifi. Ya da tam Toreora ile Sara arasinda birvyerde yetenek olarak. Sara inceci 8. Gedson daha kosan isiran ama ayagi saradan cok daha kotu.

Oyumu hissi davranarak bizim oyuncumuzdan yana kullandım.Gedsona gelince iyi bir takımda oynamış olsa çok daha fazla kendisini gösterebileceği aşikar.Gedsonda çok iyi oyuncu şimdi kötülemeyelim .Sakatlık sorunları kimi zaman geriye götürsede gerçekten ortasahayı domine edebilen bir oyuncu.Tek kötü tarafı Melo yada Torreira hırsı olmayışı.Buda onun düşüşler yaşamasına neden oluyor.

Bu arada gerçekten beştaşın kanat rotasyonu yok zahayı versek direk kaparlar gedson sözleşme yenilemez zaten muhtemelen en kötü beleşe alırız

İkisi de 8 numara ama bambaşka topçular.

——Torreira——
Gedson - Sara

Böyle bir orta saha ile kolay kolay hiçbir rakibe ezilmezsin orta alanda.

Gedsonun artilar muazzam top kapiyor adamla birebirde top kavgasina girdinmi bir sekilde senden aliyor cok iyi top tasiyor bu kadar baska ozelligide yok o yuzden 70 m euro verilip rizeye kadar dustu

Sara Oyun Bilgisi cok iyi sol ayagi raket gibi
Savunmayi ve Hucumu birlikte yapabiliyor
Oyun kurucu ozelligide var pasi sutu gol sezgisi daha yuksek

Gedson dinamizm katar Sara kalite katar tamamen farkli profiller

Çok garip bir topluluksunuz yav

Ne Gedson düşmanlığıymış gelse efsane olacak adama hala bok atma çabası

Değil Gedson dünkü jim beam kadar adam yok takımda o dribblingleri yapıp top çalacak.

8 m euroya bonservisinin tamamını alabiliyorduk, gayet de makul bir bedeldi.
Jim beam (aksine sevmem o viskiyi)hoşuma gitti
Sarı gördüğünde kapatmıştım ama pc yi
Sonra nasıldı acaba 🤔

Jim beam (aksine sevmem o viskiyi)hoşuma gitti
Sarı gördüğünde kapatmıştım ama pc yi
Sonra nasıldı acaba 🤔
Ön alan baskısında deli top kapıp taşıdı ya yine

O çıkınca Rasmussen diye bir çocuk biraz etkili oldu, Weghorst falan bir halt yapamadı zaten

gedson vs ndiaye tip itibariyle daha doğru kıyas olur. sara anca fred'le kıyas edilebilir bizim ligde, 5 gün önce onu ne hallere düşürdüğü de akıllarda.

gedson müthiş bi driplingçi, müthiş bi top çalma makinesi ama son top becerisine, karar yetisine güvenilip bizim seviye takımın orta sahası emanet edilecek çapta bi adam değil. önüne 3 yıl 30 milyondan bi rafa silva ayarlarsan hücumda da ceza sahası koşularıyla faktör olabilir. ama hücumun hiçbir anında hazırlayıcı olmaz ancak tamamlayıcı olabilir. öyle oyuncuya da 3 yıl öncenin piyasasında 12 milyon bonservis verilmezdi, 1 sene sonra da erden timur gibi delikanlı çıkıp torreira gibi çok daha büyük yetenek ve cv'ye sahip adamı sana gedson'un bonservisinin yarısına bağladı.

mertens gibi adam takımdayken gidip rafa'ya o paralar bayılınmaz, torreira varken gedson filan hatırlanmaz, icardi varken immobile'ye filan öykünülmez. bizim alıp rakiplere hediye ettiğimiz oyuncular içinde bi fred, bi de rachica'ya üzülmüştüm ben. fred özlemini sara'yla giderdik, rachica hasretini de bambaşka seviyelere çıkacak barış alper ve çok daha büyük beklenti ve potansiyelle kucakladığımız sallai giderecek allahın izniyle.

Geri
Üst Alt