GSC Anket Gabriel Sara vs Gedson Fernandes

Gabriel Sara vs Gedson Fernandes

• Kullanılan toplam oy
    148
Gedsonun artilar muazzam top kapiyor adamla birebirde top kavgasina girdinmi bir sekilde senden aliyor cok iyi top tasiyor bu kadar baska ozelligide yok o yuzden 70 m euro verilip rizeye kadar dustu

Sara Oyun Bilgisi cok iyi sol ayagi raket gibi
Savunmayi ve Hucumu birlikte yapabiliyor
Oyun kurucu ozelligide var pasi sutu gol sezgisi daha yuksek

Gedson dinamizm katar Sara kalite katar tamamen farkli profiller

Başka özelliği de yok dedigin gedson tarzında bize gelecek kaç adam sayabilirsin ki ? Bu dediğin özellikler günümüzde çok değerli ..Bize tam olarak ikisi de gerekli

gedson vs ndiaye tip itibariyle daha doğru kıyas olur. sara anca fred'le kıyas edilebilir bizim ligde, 5 gün önce onu ne hallere düşürdüğü de akıllarda.

gedson müthiş bi driplingçi, müthiş bi top çalma makinesi ama son top becerisine, karar yetisine güvenilip bizim seviye takımın orta sahası emanet edilecek çapta bi adam değil. önüne 3 yıl 30 milyondan bi rafa silva ayarlarsan hücumda da ceza sahası koşularıyla faktör olabilir. ama hücumun hiçbir anında hazırlayıcı olmaz ancak tamamlayıcı olabilir. öyle oyuncuya da 3 yıl öncenin piyasasında 12 milyon bonservis verilmezdi, 1 sene sonra da erden timur gibi delikanlı çıkıp torreira gibi çok daha büyük yetenek ve cv'ye sahip adamı sana gedson'un bonservisinin yarısına bağladı.

mertens gibi adam takımdayken gidip rafa'ya o paralar bayılınmaz, torreira varken gedson filan hatırlanmaz, icardi varken immobile'ye filan öykünülmez. bizim alıp rakiplere hediye ettiğimiz oyuncular içinde bi fred, bi de rachica'ya üzülmüştüm ben. fred özlemini sara'yla giderdik, rachica hasretini de bambaşka seviyelere çıkacak barış alper ve çok daha büyük beklenti ve potansiyelle kucakladığımız sallai giderecek allahın izniyle.
Fred bu sene kötü bence baya formsuz salmış gibi

Üstad gedson bence dünya üzerindeki en iyi 30-40 orta sahadan biri

Sara için henüz erken, cabuk ilahlaştırıp çabuk gömüyoruz topcularımızı. 2 senesi var daha gedson ile kıyaslanması icin

Gedson bambaşka bi topcu, daha önce de söyledim ligin bence en iyi orta sahası
40 tane ondan iyi adam sayarim sana nasil ilk 30-40 diyebiliyorsun yav

ikisi de farklı profil ama gedsonu üç beş kuruş verip alsaydık torreira ile 7 8 sene arkamıza bakmazdık orta sahada
Taş gibi topçudur boklamaya gerek yok

Arkadaşlar içinizde Gedson ukte kaldı anlıyorum ama şu anda Türkiye'de hatta Avrupa'da sara kadar ayakları temiz 10 tane 8 numara ya vardır ya yoktur. Kaldı ki bu adam çok koşuyor her maç 11 kilometre civarı koşuyor üstelik pozisyon bilgisi prime seviyede.

Şu an Galatasaray bu oyunu oynuyorsa Sara sayesinde. Adamın attığı paslar oyunculara o kadar rahat ulaşıyor ki sanki çok normal bir şey yapıyormuş gibi gözüküyor bense izlerken mest oluyorum.

Bu adam da kafa var, pas var, mücadele var, koşu var, ver kaç var, şut var...

Okan hocanın yıllardır aradığı orta sahadaki bağlantıyı kuran oyuncu oldu Sara.

Bazı oyuncular vardır bütün özellikleri 10 üzerinden 6 7'dir ve asker rolünde oynar.

Bazı oyuncular vardır bazı özellikleri 10 üzerinden 10'dur ve kendisinden istenen görevi tam anlamıyla yaparlar. İşte Gabriel Sara böyle bir oyuncu.

Kendisi şu anda Galatasaray'ın topa sahip olmasında tempoyu ayarlamasında rakip kaleye rahat yerleşmesinde 1 numaralı isim.

Siz daha durun frikikleri ve kornerleri Okan hoca kendisine vermedi. Biraz zaman geçtiğinde neredeyse bütün duran topları kendisinin kullanacağından adım gibi eminim.

Özetle: Tercihim Gabriel Sara.

bugün noktayi koydu adam

jetson bizde, sara bjkde olsaydi bjk yenmisti bizi

kritik anlarin hepsinde jetson topu daga tasa atti

iqsu yok denecek kadar az jetsonun

böyle beyinsiz topcular sana sampiyonluk kazandiramaz

Agzina sicti agzina

anlamsız bir karşılaştırma

ikiside bizde olsa sara tor gedson ortasahası otomatikman şampiyon yapıyor

otomatikman gol ve asist kralı çıkarıyor.

çok farklı özellikleri var .

Gödson otursun şeyiyle oynasın.

Gedson i*i adam ol.

Elimizde acayip bir adam var yav
Eski brezilyalılarla tiki taka yapacak bir cazgır adeta

Sara-torrira-gedson orta sahası olsa ocak'ta şampiyon olurduk. Ah burak elmas ah

Geri
Üst Alt