gabriel sara’nın mevki problemi

G.Sara ideal mevki?

• CAM

Oy: 7 35,0%
  • CM

Oy: 7 35,0%
  • CDM

Oy: 0 0,0%
  • Bizde oynamasın da nerede oynarsa oynasın

Oy: 6 30,0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Mezala olabilir ya da Registrar
Rahmdeuter de düşünülebilir

10 numara gibi serbest oynaması gerekiyor, arkasında torreira lemina olursa faydalı oluyore. Defans yapmasını beklersen olmuyor işte.

Ona bakınca geleceği parlak bir Cam görüyorum. Camda onu parlatamiyorsakta bizim suçmuz

Bu performansıyla an itibari ile karagümrük ortasahasına koysan karagümrüklülerde şuan bu soruyu kendilerine sorardı. ( oyum ofansif 10 numara ve olmayacağını bile bile bir seçim yapıyorum)

bütün eksiklerini hesaba katarsak bu adamın takıma istikrarlı bi fayda sağlaması için hayvan gibi oyun kurması tek başına hücumları yönlendirmesi lazım ki defoları gözükmesin, öyle bir şey olmayacağı için de mevkisi hep yedek olarak kalmalı

bence mezzala denilen roldeki topsuz alanda atikliği yok, AMC rolü kendisi için ideal gibi duruyor ama günümüz futbolunda bu role göre bir oyun yok. ha bizde olur takılır forvet arkasında ama sara hiçbir şey yapabilecek gibi de durmuyor anlamadım bu adamı.

İlk geldiği gibi değil son dönemde. En çok koşan oyuncu oluyordu, temiz müdahaleler ve oyunu genişletme/soğutma yönünden iyiydi. Şimdi sadece duran top kaldı, diğer özellikleri vasatlasti

bence mezzala denilen roldeki topsuz alanda atikliği yok, AMC rolü kendisi için ideal gibi duruyor ama günümüz futbolunda bu role göre bir oyun yok. ha bizde olur takılır forvet arkasında ama sara hiçbir şey yapabilecek gibi de durmuyor anlamadım bu adamı.
Bu herifi hızlı ataklarımızı keserken, topla dönmeye çalışırken görmek istemiyorum. Kanatlara ve forvete yakın oynadığı senaryolar üzerinde durmalıyız.

Mezzela olan adamlar 433te hem sağ iç hem sağ kanat gibi roller ediniyorlar Sara o kadar geniş alanda oynayamaz.

Klasik sol iç sağ iç rollerinde oyun kurucu olabilir işte en ideali o ama overall playmaker değil kesinlikle, yani takımı yöneten adam olamaz, oyun kuruculuğu takımın build up anlarında işe yarar.

Elden çıkaralım gittiği takımda oynar ne oynayacaksa.

korner faul atıcı

10 numara bölgesinde oynadığında sıkça sağ kanat’a kayıyor, böylece daha üretken oluyor. Zaten Norwich’te oyun stilli tam öyleydi, iki maçtır da görüyoruz en çok verimi o pozisyondan aldığımızı.

Edit: Anketin son seçeneği baya gereksiz olmuş. Bari kim oy verdiğini göster de bilelim

Geri
Üst Alt