galasevgisi
1. Arkadaşlar selam.. Öncelikle bir konuya değinmek istiyorum: Artık emek veren insanları karalama, kötüleme ve gömme kültüründen vazgeçin. İyi ile kötüyü birbirinden ayırın. Bu mecrayı küfür etmek veya birileriyle kavga etmek yerine fayda kazanmak için kullanın..
2. Ben bu hesabı açarken bir menfaat elde etmeyi düşünmedim. Mesleğim gazetecilik de olmamasına rağmen bir tane asparagas haber bile yapmadım. Buradan gelecekte de bir gelir planım da asla olmayacak. Kimseden iyi olduğumu da idda etmiyorum sonuçta bende insanım hata yapacağım..
3. O bilgileri size ulaştırabilmek için verilen emekleri sakın hafife almayın. İşimizi gücümüzü bırakıp elli tane telefon görüşmesi yapıyoruz. Bunun karşılığı da yok bunu asla unutmayın. Bir süre verdiğim bilgileri yorumlara kapatacağım çünkü merhametten maraz doğuyor..
4.Ayrıca geçen sene yapıldığı gibi, bu senede futbolcularımızın ve ailelerinin sosyal medyalarına saldıran kim varsa bloklayıp şikayet edeceğim. Bu vesile ile Taylan kardeşimize yapılan sapıkça saldırıdan dolayı, Emre bol ve Turgay demir gibi şeref yoksunu insanları da kınıyorum!
5. Eveet "Nerede Kalmıştık" diyerek bir bigi akışı yapalım: Transferlerin gecikmesi ile ilgili bir konu var bunu buraya not düşelim (M Ok ve yay (GÖ) (OT) (IG) (Ankara ilk transfer) ileride bu hataya düşülürse buradan açacağım konuyu. Kısaca menajerler hesaplaşması diyelim ve kapatalım.
6. Omar ın durumundan dolayı 2 tane sağ bek üzerinde görüşme var. Biri tecrübeli diğeri daha genç. Stoper konusu: luyindama, ya takasla ya da düşük bir meblağya elden çıkarılacak. Yerine 2 tane tecrübeli bonservissiz veya 1 tane genç avrupalı bonservisli oyuncu var görüşülen.
7. Kaan ayhan: kulüp oyuncu sattığı için hocası gitmesini en azından şimdilik istemiyor. Ancak arada bir stoper alırlarsa görüşme tekrar olumlu yöne dönebilir. Halil'in durumu ise daha farklı. Takımı kadroda düşünmüyor. Tekrar kiralık ama opsiyonlu olma ihtimali var.
8. Solbek: alex moreno ile anlaşılmıştı fakat kulübü satmak istiyor ve oyuncuya teklifler de var. Oyuncu Galatasaraya gelmek istiyor. Daha net bir sonuca kavuşmadığı için 2 tane alternatifi ile de görüşülüyor... Bir tanesi avrupa şampiyonasında elenen bir takımda banko oynadı.
9. Orta sahada Gedson formayı giymeye en hevesli oyuncumuz ve sonunda olacaktır.Florentinoyu bırakmıyorlar. İlk etapta söylediğim tecrübeli 6 çok maaş istediği için vazgeçildi daha genci ile bonservisli görüşme halindeyiz. Asker 10 ile de görüşmeler olumlu devam ediyor..
10. Sağ ön için söylediğim oyuncu berghuis dı. Eğer seçim ertelenmeseydi büyük ihtimalle transferi bitmişti ama tabi o dönem daha Türk kuralı da açıklanmamıştı. Barış Alper çok büyük ihtimalle sarı kırmızı oldu diyebiliriz. Bu sürecin uzaması da 5. Twit deki problemden dolayı.
11. Ayrıca bu saçma sapan uygulanması düşünülen 8+6 kuralından sonra bir tane Türk tecrübeli bir kaleci ile de görüşüldüğünü biliyorum. İlk başlarda daha genç bir kaleci düşünülüyordu. Ayrıca Onyekuru da bu kuraldan dolayı ikinci plana otomatik olarak düşmüş oldu ama görüşülüyor.
12. Falcao, feghouli, diagne ve hatta babel'in imkan olursa sözleşmelerinden çıkılmaya çalışılacak. Sonuçta ne kadar ffp bitmiş olsa da bu sefer maaş limit sıkıntısı var. Bu konu da çok önemli. Bizi Fenerbahçe gibi rahat bırakmazlar (Nihat ve servet aportta)
13. Bu vesile ile seçimi kazanan sayın başkanımız Burak ı da tebrik ederim. Kendisini çok zorlu bir süreç bekliyor. Önümüzdeki 15 gün kendisi için bir sınav olacaktır. Transferler, Nakit akışı ve ödemeler, stad sponsorluğu vs... Bu süreci inşallah iyi atlatacaktır.
14. Gelinen bu sıkıntılı süreci buraya taşıyan ve rövanşist duyguları olan başta adnan polat, mustafa cengiz, yiğit şardan, abdurrahim albayrak, yusuf günay ve tüm avaneleri ! Hepinize geçmiş olsun diyorum.. Hocamız ile yazı tura bile atılmayacağını öğrenmişsinizdir umarı..
15. Diğer yandan bugün bayram. Bu vesile ile değerli rakibimizin başkanı ali koç'un kabotaj bayramını kutlarım. Kendisi hocasız bir sezona başlayarak kırılması güç bir rekora daha imza atmıştır. Allah başımızdan eksik etmesin kralı. ffp kıskacında şampiyonluk göstermedi bize
16. Psv maçına kadar yapılacak transferlerin önceliği defansif oyuncular olacaktır. Hangisini ne kadar hızlı sürede takıma kazandırırsak tur şansımız o kadar artacaktır. Bu seneyi yeni yapılanmanın ilk yılı olarak görüp; ilk hedef lig şampiyonluğu olmalıdır.. Saygılar