Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay yavşakağustosun ilk haftası ligin başlayacağını düşünürsek, çok gelmiş kalmış bir seçimdir
hırslar uğruna 1 seneyi daha çöpe atan seçimdir
camianın hiçbir şekilde elini taşın altına koymadığı seçimdir
20.05.2022 17:31 Enissavar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Enis Savar
Sesi çıkmıyor, meşgul galibaVay yavşak
?13 yılımı vermiş olduğum Gsc'de Şef Gümüş Kıvrım rütbesindeyim. İsmail üstadın sitesine Galatasaray ağası olmaya gidiyorum. Gsc'ye veda etme vaktidir. Helalleşmeye başlayalım. @Onur Kara sana hakkımı helal etmiyorum. Abv!
hediye de varmış, koş hadi13 yılımı vermiş olduğum Gsc'de Şef Gümüş Kıvrım rütbesindeyim. İsmail üstadın sitesine Galatasaray ağası olmaya gidiyorum. Gsc'ye veda etme vaktidir. Helalleşmeye başlayalım. @Onur Kara sana hakkımı helal etmiyorum. Abv!
Ayrılıklar da sevdaya dahil admir
SgAyrılıklar da sevdaya dahil admir
Ödüller de cimri davranmış. Cömert adamları severim.hediye de varmış, koş hadi
gala sözlük, ilk 1.000, ilk 5.000 ve ilk 10.000 adet geçerli girdisini giren tüm üyelerine; gala sözlüğe olan katkılarından ötürü galatasaray spor kulübünün lisanslı bir ürününü hediye ederek taltif edecek olup işbu uygulama sürekli devam edecektir.
@Keramettin TANRIVERDİ içimizde ki hainleri temizleyelim.
Ödüller ne lan? yazmıyor kiÖdüller de cimri davranmış. Cömertliği severim.
Yörüü13 yılımı vermiş olduğum Gsc'de Şef Gümüş Kıvrım rütbesindeyim. İsmail üstadın sitesine Galatasaray ağası olmaya gidiyorum. Gsc'ye veda etme vaktidir. Helalleşmeye başlayalım. @Onur Kara sana hakkımı helal etmiyorum. Abv!
13 yılımı vermiş olduğum Gsc'de Şef Gümüş Kıvrım rütbesindeyim. İsmail üstadın sitesine Galatasaray ağası olmaya gidiyorum. Gsc'ye veda etme vaktidir. Helalleşmeye başlayalım. @Onur Kara sana hakkımı helal etmiyorum. Abv!
Üstadı tekrardan Gsc'ye kazandıralım.Bu ismaile belli olmaz Galatasaray ağası diye çağırır bizi Hiyaragasi yapar herşey beklerim