galastuff

Emin Empak

Aslan Üye
Twitter'da geçtiğimiz hafta açtığımız Galatasaray platformu. Galatasaray gündemine dair haberler, fotoğraflar, videolar, istatistikler ve doğru bilgileri paylaşıyoruz.

https://twitter.com/galastuff adresinden takip edebilirsiniz.

Ben ve iki arkadaşım. Mesajı raporladım eğer sıkıntı çıkarıyorsa silecek yönetim.

işin o kısmını bilmem. Ama twitterda güçlü olmak lazım olası tepkiler için. Takipçi sayısı GSC den biraz fazla. Etiketlerinde GSC yi kullan da takipçisi artsın hesabın :)

işin o kısmını bilmem. Ama twitterda güçlü olmak lazım olası tepkiler için. Takipçi sayısı GSC den biraz fazla. Etiketlerinde GSC yi kullan da takipçisi artsın hesabın :)

gsc ile kulvarlarımız farklı bana sorarsan. gsc nihayetinde bir taraftar platformu ve önceliği twitter değil. taraftarın tepkisini vs. dile getirmek amaçlı çalışıyor gsc twitter. bizimki ise daha çok bilgi ve medya paylaşımı. tarafsız kalmaya çalışıyoruz. forumun üye sayısının artması twitter takipçisinin artmasından çok daha önemli. bir de biz açılalı 1 hafta oluyor 1 haftada bu kadar takipçi küçümsenecek iş değil bana kalırsa.

ahahahaha empakın bu hesapla ilgisi tabiki yok, mürselin hesap

GSC hesabını desteklerse, takip eder destekleriz.

Önemli olan yönetime sesimizi duyurmak ben anlamam ayrı gayrıyı. Galatasaray taraftarı 1 bütün olmalı.

tt falan kastırmayın bence bu hesap bu haliyle güzel. takip ediyorum iyi proje.

Geri
Üst Alt