- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Harbi mi lanrenktaşım eyvallah belahandanın gitmesi için kas çalışıyorum
Foto war mi kaslardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi mi lanrenktaşım eyvallah belahandanın gitmesi için kas çalışıyorum
Isim alalim ustadHer kim verdiyse bazı arkadaşlara sarhoşken verdiğini düşünüyorum..
verme vak'aları genelde sarhoş iken cereyan eden bir olaydır doğru bir tespit.Her kim verdiyse bazı arkadaşlara sarhoşken verdiğini düşünüyorum..
Bu Göztepe holiganı dahi Gse,ama benim gibi yıllarını gscye vermiş Galatasaray holiganı olan ben bu rütbeye neden sahip değilim?Adalet arıyorum.Gecenlerde Keramettin admir Zurhan ben yonetim forumunda oturuyoz soyle bi diyalog gelisti
Keramettin admir sorar :Neye guluyon Zurhan ?
Zurhan :Serkan Safak in avatarinin ustunde Gse yaziyor ona guluyorum!!
P rutbesi ile onore etmek isteriz ahbap seniBu Göztepe holiganı dahi Gse,ama benim gibi yıllarını gscye vermiş Galatasaray holiganı olan ben bu rütbeye neden sahip değilim.Adalet arıyorum.
Nevizadeye içmeye götürüyorsun yönetimi, gece de birer battaniye, al sana gse.
Gse olmami destekledigini soyle vasfNe zaman renkdaş
Gse olmami destekledigini soyle vasf
Adamca bi hareket olur dogrusuGse'nin tek yakıştığı kişi sensin geri kalanlardan alınmalı tek kalmalısın bence
Benim öyle bir beklentim yok renktaş.Ne zaman renkdaş
Gse olmami destekledigini soyle vasf
"Arkadaşlar, biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yollardan yürümedik, aynı yollardan da geçmedik, benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük, rütbemiz de farklı!
Senin layık olduğun rütbeyi istemem.P rutbesi ile onore etmek isteriz ahbap seni
Sus lanRütbede efendi yazması önemli değil; yazdıkların efendice mi! O'na bakmak gerek!