galata sarayı efendileri | gsc forum rütbesi

Yukarıyı okumamıştım bin kere yapılmış muhabbet. Sanki ilk defa yapılmış gibi bu giriyi beğenelim.

2013te modluktan ayrılırken teklif edilen rütbe
dedim ben ağır abi takılamam
harbiden de öyle takılamadım

Kufur etmekten Rutbe ve post kasamadik ilk 3 senem cok iyiydi bi kere bile ceza almamistim ilk cezami Hakan Delikanliya kufur ederek almistim ve suresizdi sonradan affettiler ozamandan beride surekli kufur ederek cezalar aldim artik kufur filan etmek istemiyor post veya rutbe kasacağim.

Kufur etmekten Rutpe ve post kasamadik ilk 3 senem cok iyiydi bi kere bile ceza almamistim ilk cezami Hakan Delikanliya kufur ederek almistim ve suresizdi sonradan affettiler ozamandan beride surekli kufur ederek cezalar aldim artik kufur filan etmek istemiyor post veya rutpe kasacağim.
basarilar rtas

GSC tarihinde ceza yiyen ilk GSE olabilirim. 9 saatlik bir cezam var. Evet.

bir gün uğur güzel bu heyete dahil olursa, rütbenin gözümdeki değeri düşecektir:confused:

Bana da 3 gün ceza vermişlerdi.

Wesley nöbetinde menajerine pezevenk dediğim için

Hey gidi günler, o ara yönetim çok sıkıydı. şimdiki gibi değildi

Hadi senin yönetimle aran iyiydi almadılar rütbeni. Buradaki hiçbir yönetici beni sevmiyor. Resmen tesadüfen yaşıyorum forumda.

Sabri’ye olan bir lafımdan ötürü 2 hafta ceza yemiştim zamanında. 2008-2009 sezonunda olması lazım.

Ceza yemek isteyen GSEler var sanırım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi senin yönetimle aran iyiydi almadılar rütbeni. Buradaki hiçbir yönetici beni sevmiyor. Resmen tesadüfen yaşıyorum forumda.

Sizi sevmeyen 1 yönetici tanımıyorum sayın Kahveci. Buna Keramettin de dahil.

Böyle 1 şey olsa muhakkak duyardım.

Teknik ekipten sevmeyen olabilir ama. Onu bilemem

Dani Alves’e “maymun” dediğim için, ırkçılık suçundan kısa bir süre ceza aldığım doğrudur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt