- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Gocunmuyorum zira Özcimbomlu değilim. 6 yaşında Cimbomlu oldum. Babam Fenerbahçeli! Lakin bu faşizan tutumdan rahatsız oldum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten modluktanda forum dbsini çökerttiğim için atılmıştım
Bilmiyorum ben genel intiba bakımından söyledim. Öteki fanatik Göztepeli zaten ! Senin de soy isimden kaybettiğin aşikar kardeşim, ne yapalım.Gocunmuyorum zira Özcimbomlu değilim. 6 yaşında Cimbomlu oldum. Babam Fenerbahçeli! Lakin bu faşizan tutumdan rahatsız oldum!
6 yasina kadar bi haindin demek Allah belani versinGocunmuyorum zira Özcimbomlu değilim. 6 yaşında Cimbomlu oldum. Babam Fenerbahçeli! Lakin bu faşizan tutumdan rahatsız oldum!
6 yasina kadar bi haindin demek Allah belani versin
Goztepe Galatasaray musabakalarinda kalbim sari kirmizi renkler icin carpiyorCezai ehliyetim bile yoktu Şafağı karanlığa boğulası insan! O zihniyetle sen hala hainsin! Göztepe Galatasaray maçlarında foruma adım atmıyorsun!
Sarperi bu rütbeye layık görüyorum ne diyosunGoztepe Galatasaray musabakalarinda kalbim sari kirmizi renkler icin carpiyor
Şu cevapla bile Göztepe forumuna şutlanman gerekiyor.Goztepe Galatasaray musabakalarinda kalbim sari kirmizi renkler icin carpiyor
Sıkıntı yok zamanında admin olan Kolpay Bey koca Selçuk İnan konusunu uçurmuştu. Üstelik kralın rakı sofrasındaki pozunu tartıştığımız gün.
Şaka bu tabi ama şöyle söylim Gscimbom'un fttp serverına girmişliğim vardır
Adminlerden biri yeminler ettirmişti bana bir şey yapma sakın diye ismi bende saklı kalsın![]()
.Sana bu rütbeyi payidar etmek isterim.
![]()
efendilik arayan antuya gitsinSarper in efendi olmaması forumun ayıbıdır
Umursayacak en son adamlardan kendisi.efendilik arayan antuya gitsin
serkanın karşı çıkacağı bir hamle olurSarper in efendi olmaması forumun ayıbıdır
İzmirli bi çingene ayarlarız 50 li yaşlarda kıllı yağlı, susarserkanın karşı çıkacağı bir hamle olur