Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.315
- 31.550
- 2.098
Bayıldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
telif çok paraGüzel çalışma ama bizim kulüpte akıl yok. Şu çalışmayı bir animasyon çizgi film yada sinema filmi yap çoluk çocuğu full gsli yap.
Ya Furkan haklı illa Marvel karakteri olması gerekmiyor ki Oyuncularin junior versiyonuyla çizgi film yapsınlar iştetelif çok para
knk gidip dc, marvel karakterleri ile yapsın demiyorum uygun bir şey yapılabilirtelif çok para
galatasaraylı olunmazGüzel çalışma ama bizim kulüpte akıl yok. Şu çalışmayı bir animasyon çizgi film yada sinema filmi yap çoluk çocuğu full gsli yap.
Ya Furkan haklı illa Marvel karakteri olması gerekmiyor ki Oyuncularin junior versiyonuyla çizgi film yapsınlar işte
knk gidip dc, marvel karakterleri ile yapsın demiyorum uygun bir şey yapılabilir
Yav ne filmi yav daha basit olanını yapamıyorlar iki senedir doğru dürüst ürün üretemiyorlar Store için.Güzel çalışma ama bizim kulüpte akıl yok. Şu çalışmayı bir animasyon çizgi film yada sinema filmi yap çoluk çocuğu full gsli yap.