Galatasaray 11 Saatte 1 Milyon TL Kazandı

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Galatasaray Kulübü, bugün yaptığı ürün satışı kampanyasından 11 saatte 1 milyon TL ciro yaptı.

CaZwBeXUMAA2HTU.jpg

Maddi konularda zor günler yaşayan Galatasaray Kulübü farklı projelere imza atıyor. Bugün sabah 06:00’da başladıkları indirimli ürün satışlarından saat 17:00 itibariyle 1 milyon TL ciro yaptı.

Zaman zaman bu tarz kampanyalar yapacak olan sarı kırmızılı kulübün bu indirim kampanyası yarın sabah saat 06:00’ya kadar devam edecek.

Amkspor

7 defa daha yapılırsa bir futbolcumuzun rızkı çıkacak, yüklenin beyler.

Hadi sakat hamit için koşun

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

burakın aylık parası çıktı yüklenin beyler. olmayan sıfatınıza tüküreyim rezil yönetim

böyle haberler çıktıkça aklıma sarbi geliyor.

Daha acisi Tarik'in maasinin 3 de 1 i cikti.
Muthissin cimbomum.

1 milyon TL ciro yaptı.

Peki nekadar net?

Bileklik projesi de hayata gecsin bakin noluyor :D

Hamit'in 1 Aylık maaşı çıkmış ha gayret az kaldı.. Diğer Evlatlarında maaşı çıkması lazım

Hamidime sabrime qrala xelcuka helali hoş olsun
c8dc7e7f74e8027c1cec7fa7fd7e3f6c.jpg

Valla çok kızıyorum kendime almıyorum lig tv yenilemiyorum ama ufaklıgi kıyamam çekirdekten yetişmesi lazim

?すべての鳥をファック?

Son düzenleme:
Babaaa babaaaa bizim rızkımız nerede diyerek ağlıyordu hamitin oğlu.Hamit buna dayanamadı oda duygulanmıştı.Derken dursun amcaları çıka geldi elinde çikolata ile ağlama yavrum ağlama dedi.Hamit bitmiş durumdaydı onuda farketti ve hamite yöneldi ve gsstorenin 1 günlük cirosunu hamite verdi ve oradan uzaklaştı.Çocuğun yüzü gülmeye başlamıştı,Hamitte çocuğuna bakarak hıçkırarak ağlamaya başladı.Ve ellerini semaya açarak verdiği rızık için gözyaşları içinde Allaha dua etmeye başladılar.

bende 60 liralık aldım bişiler hamid adlı adama rızık kazandırıp haram etmek için

Güzel örnek olmuş.

Aykut@titulaa 4 Şub
dursun özbek'in bileklik çözümü = eve ayda 900lira su parası geliyor. sen bozuk muslukları tamir edeceğine evdeki yastık kılıfını satıyorsun

Geri
Üst Alt