GSC Haber Galatasaray, %150'lik Bedelli Sermaye Artırımı Kararı Aldı

Bize 3 milyar kalır mı?
75 100 arası kalacakmış. Çok iyi yaw.
Parayla ikna olacak herkesi alabiliriz.

Bize 3 milyar kalır mı?
75 100 arası kalacakmış. Çok iyi yaw.
Parayla ikna olacak herkesi alabiliriz.
Transfere harcanacagini sanmiyorum mantıklı olan ya Florya arazisi ya da kapalı spor salonu projesi için kullanılması Osimhen alınırsa 3 taksit alınır.

Transfere harcanacagini sanmiyorum mantıklı olan ya Florya arazisi ya da kapalı spor salonu projesi için kullanılması Osimhen alınırsa 3 taksit alınır.
Aynı kapı. Bu sefer sponsor paralarını filan transfer için daha rahat harcarsın. Tabi önce BB anlaşmasından çıkacaklar

Aynı kapı. Bu sefer sponsor paralarını filan transfer için daha rahat harcarsın. Tabi önce BB anlaşmasından çıkacaklar
Zaten gelirler çok arttı orası kesin de akıllı olursak ligde rakibimiz kalmaz 5 sene de Avrupa da yüksek yerlere geliriz.Ornek veriyorum 7-8 tane içi geçmiş oyuncular yerine 3-4 tane İlkay Sane Osimhen Lunin gibi oyuncular alınmasını tercih ederim.

Zaten gelirler çok arttı orası kesin de akıllı olursak ligde rakibimiz kalmaz 5 sene de Avrupa da yüksek yerlere geliriz.Ornek veriyorum 7-8 tane içi geçmiş oyuncular yerine 3-4 tane İlkay Sane Osimhen Lunin gibi oyuncular alınmasını tercih ederim.
Rakipsiz kalırız söylemlerini çok gerçekçi bulmuyorum çünkü özellikle fenerde para bitmez. Parası olan rakip her zaman işin içinde olur. Tabi 25 verip Nesri alıp hâlâ 39'luk Ceko oynarsa anlamı yok.

Rakipsiz kalırız söylemlerini çok gerçekçi bulmuyorum çünkü özellikle fenerde para bitmez. Parası olan rakip her zaman işin içinde olur. Tabi 25 verip Nesri alıp hâlâ 39'luk Ceko oynarsa anlamı yok.
Valla ben gerçekçi buluyorum niye diye soracak olursak bizim gelirlerimiz ile onlarınki bir değil aynı zaman da kadrolarını yenilemeleri gerekiyorki bence buda çok kolay gozukmuyor.

Galatasaray, 2. defa sermaye artırımına gidiyor. Başvuru SPK'ya Cuma günü yapıldı.

Buradan 80 milyon Dolar gelir bekliyor. Bu paranın 30 milyon Dolar’ı ile Bankalar Birliği borcu kapatılacak. (Ajans 1905)

biz bu seneden sonra batarız gibi bari bu sene avrupa başarısı gelsin de öyle gümleyelim.

Galatasaray 8.1 milyar TL'lik sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin raporu KAP'a bildirdi. Ulaşılacak sermaye tutarı: 13.5 milyar TL
• Bankalar Birliği: %80
• Futbolcu ücreti, bonservis vs.: %15
• Vergi ödemeleri: %5
1751316562541.webp

Son düzenleme:
Bizim sermaye artışı onaylandı mı yoksa eksik kapatılarak tekrar mı başvuru yapıldı?

Adam gibi adamlık yapip satılmayan payları almayı taahhüt etmişiz. Sekiztas aynısını yapsa sermaye artışını zararla kapatacaklardi.

Geri
Üst Alt