Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe | Ümit Karan (Türkiye Kupası - Çeyrek Final)

Sandalye kırdığım mac tavanı vurmustum sandalyeyi kahvede abartmıyorum

golü resmen hakan attırmış. yanındakini hafiften sürüklemesi ümitin topa rahat vurmasını sağlaması falan müthiş yav.
ligde son maç tam böyle olmasada bunu anımsatan bi pozisyon olmuştu podolski'nin vurması gereken topa selçukta asılmaya kalkmış resmen tsubasa misaki ikiz vuruşu çakması bi görüntü çıkmıştı ortaya. onuda geçelim video da ki top hakan gibi burak'a gelse neler yapar hayal gücümü zorlayamıyorum bile. yere yatıp bi makasa almaya çalışır ve olaylar gelişirdi.

Babam kahvede kufur ediliyor diye mac 1-1ken cikarmisti beni.Eve yaklasirken mahalleden gol sesi geldi ama kimin attigi belli degildi eve zor attim kendimi.Halbuki tum kufurleri de biliyordum bosuna cikmistik.:)

Ümit Karan-Necati Ateş-Hakan Şükür-Hasan Kabze vay anam var forvetlere bak.Bide şimdiki forvetlere bak Burak Yılmaz ve Umut Bulut dallamaları.Yok la diğer konuya yazacaktım ben bu mesajı :D Burda Ümit-Nonda-Hakan vardı.Buda iyi :D

golü resmen hakan attırmış. yanındakini hafiften sürüklemesi ümitin topa rahat vurmasını sağlaması falan müthiş yav.
ligde son maç tam böyle olmasada bunu anımsatan bi pozisyon olmuştu podolski'nin vurması gereken topa selçukta asılmaya kalkmış resmen tsubasa misaki ikiz vuruşu çakması bi görüntü çıkmıştı ortaya. onuda geçelim video da ki top hakan gibi burak'a gelse neler yapar hayal gücümü zorlayamıyorum bile. yere yatıp bi makasa almaya çalışır ve olaylar gelişirdi.
Kaç kere oldu Burak'a aynı pozisyon.Adam yetişemese bile uçup arkadakinin dengesini bozuyor ama :D

Geri
Üst Alt