Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

Herkese selam arkadaşlar bugün toplantıya katıldım ve toplantıda bazı açıklamalar yapıldı açıklamalardan satır başlarını yazıyorum özellikle bizleri ilgilendiren konular

*Nike Hollanda katiyetle hiçbir formanın en ufak sızmasını dahi engellemek için hollanda ofisteki Galatasaray tasarımcılarına çok büyük uyarılar yapmıştır.ve sızma dahilinde bu çalışanların görevlerine son verilmesi söz konusu bu tek Galatasaray için değil tüm Premium Kulüpler için geçerli

*Nike 4 gün önce formalarımızın template olarak tasarımlarını bitirdi ve bu tasarımların renklendirilmesi kaldı

*Nike kulüp başkanı ve pazarlama müdürümüz dışında hiçbir yetkliye formaları bittiği zaman göstermeyecek

*Nike formaları tanıtımı olarak gelecek sezon tanıtımı Yeni Çadırda yapmayı düşünüyor

*Ve özellikle gözlemlerimizde şunu anladık ki Gs Store'un artık professiyonelleşmesi için gerekli tüm adımlarda nike'tan fikir alışverişinde bulunulacak

*Son olarakta bu bilgiler dışında başka şekilde yardımcı olamayacağım diğer toplantı ise 3 ay sonra ve bu toplantı başkanımız ve pazarlama müdürümüz arasında olacak biz işin bu kısmında yokuz.bu yüzden başka bilgi veremeyeceğim birkaç dipnot

*Forma fiyatları 119 TL

*Ceketlerin kırmızı sarı ve siyah olarak üretileceği bunların fiyatının 159 TL

*Takım Montunun ise 199 TL olacağı haberini bizlerle paylaştılar şimdilik ve uzun sürelik bu kadar herkes allaha emanet olsun

galatasarayformaları.com dan kewell19 yazmış.

120 liraya forma mı olur:(

g1n2.jpg

bir tane tam parçali yapsinlar gerisi önemli

formanin arkasindaki isim ve numaradan baska her sey guzel

119 tl forma nedi?

Bu mükemmele yakınmış

119294retro.png

119 liraya forma iyiymis, yaninda apartman da veriyorlar mi

120 tl çok fazla gerçekten.maalesef her sene alamıyorum seneye almayı düşünüyordum 120 tl olunca hayal kırıklığına uğradım ama yine de alıcam artık napalım.

forma kaliteli olursa alınır

veya tam parçalı cıkarsa

ne alıncak yahu altın olsa alınmaz . dünyanın en pahalı forması olur heralde

su formalara aslan falan resmi koymayin arkadas. FORMA o, resim kagadi degil.

forma kaliteli olursa ha 90 vermişiz ha 120 :)

---

Aynen katılıyorum.

5 Ağustos 2009 da Adnan Polata Aslan Forma fikrimi anlatırken buna özellikle dikkat çekmiştim.

Resim değil Aslan figürünü grafiksel olarak ifade etmek lazım diye...

Hatta birçok örnekte vermiştim...

Ama ne yazıkki onlar veya Adidas işin kolayına kaçıp oturtular kocaman aslan resmini ortaya...

su formalara aslan falan resmi koymayin arkadas. FORMA o, resim kagadi degil.

Bu sene parçalıya 99 TL verdim. Seneye alternatif forma almayı düşünüyorum. Umarım onların fiyatı bu seneki siyah forma gibi biraz uygun olur.

Ama eğer her forma 119 TL olursa asla almam. Bu kadar da olmaz yani.

Nike'in Avrupa'daki standart fiyatlari bu beyler. Sirf su fiyattan dolayi bile cok güzel bir forma hazirlanacaktir bize, dandik bir formaya kimse o kadar para vermez cünkü.

100 veren 120 de verir 120 veren 150 de verir

düz mantık pls :idea:

Geri
Üst Alt