Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri

Saolasın abim, senin çizimlerinide bekliyorum :)

krmzparal.png

Kırmızı forma inanılmaz lan.

Furkan alanin tasarimlari gerÇekten Çok hoŞ. Özellİkle bu İkİ formayi Çok beĞendİm.

Furkan alanin tasarimlari gerÇekten Çok hoŞ. Özellİkle bu İkİ formayi Çok beĞendİm.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama kırmızı formamız şu tipte olabilir.

7419994128_ca3078df44_z.jpg

7419994288_576709e5f1_b.jpg

Yanında kızı verirlerse olabilir aslında:o

^mukemmel

[sorttaki arma biraz daha assagıda olabilird.]

bu seneki formalarımız vasatı aşmayacak.

sarı, kırmızı ve beyaz çubuklarda oluşan bir forma var eğer o formayı yapacak olsalardı ya satış rekoru kırardı yada bugüne kadar en çok satılan 5 forma arasına girerdi. keşke yapsalar...

bu seneki formalarımız vasatı aşmayacak.

sarı, kırmızı ve beyaz çubuklarda oluşan bir forma var eğer o formayı yapacak olsalardı ya satış rekoru kırardı yada bugüne kadar en çok satılan 5 forma arasına girerdi. keşke yapsalar...

Bu yıl Nike elit takımlar arasında en çok bizim için çalıştı belki de. Fransa formasının kalıbını yani en güzel kalıbını aldı ve harika bir parçalı forma yaptı. Beyaz forma için güzel bir tasarım kullandı,sadelik ve güzelliği birleştirdi. Yetmedi, gözümüzle görmesek de alınan bilgilere göre çok güzel olacak bir kırmızı forma yaptı. Kaldı ki elit olmak çok özel tasarıma sahip olmak demek değildir. En üst seviyede forma,antrenman ürünleri vb. değişik ürünlere sahip olmaktır.

Son yıllarda tam parçalıya en yakın formayı Nike yaptı. Bazıları diyecek ki tam parçalı ne,niye her yıl parçalı... Onlar için de biraz Galatasaray'ı araştırmalarını tavsiye ediyorum. Nike'ın 2013'te Barcelona'ya yaptığı formayı eminim değişik olduğu için çok beğendiniz. Ama hiç de değeri olmayan,Barcelona forma kültürünü bozan bir forma o. Koskoca Barcelona'nın,PSG'nin,Arsenal'in klasik formalarını bozarken,bize yapabileceklerinin en iyisini yaptılar.

Geri
Üst Alt