Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

Ekli dosyayı görüntüle 3637

ben yaptım bunu .. home kit olarak. yakalı formanın karizması başka olur. eski tarz logo sectim..ve çok begendigim çubuklu forma. çubuklu forma fenerin diyenler saçmalıyorlar bence. çubuklu forma karşı takımın gözünü alır ... tabi begenmeyenlerde olacaktır begenenlerde umarım :)

bir daha bulaşma !

benim aklıma gelen

alex_eskicubukluforma.jpg

galatasaraya ince çubuklu bir home kit yapmak angutluktur

çünkü angutların efsane forması ince çubukludur

bize ne fenerin efsane formasindan, fb çubuklu giyiyor diye biz giyemeyecekmiyiz, ben begeniyorum çubuklu formalari, yaparlarsada alirim bir tane

geçen sene 2011 / 2012 için tasarladığım 2 tane güzel forma vardı birisi parçalı diğeri yatay çubuklu ( Celtic style ) bulabilirsem paylaşcam

.........................................

Roma derken... Renk olarak dedin sanırım.

Zaten Turuncu-Kırmızı renkleri...

Yani bazıları belki sarımı değişti benmi yanlış görüyorum diyebilir. :D

Daha çok tasarım var kafamda... Zaman buldukça ekleyeceğim...

Beğendiğine sevindim...

Evet renk olarak dedim ama kırmızının o tonunu(bordoya kaçan bir renk) kullanman özellikle Roma'yı anımsattı bana.Bu renkler çok uyumlu birbirleriyle,ayrıca bence takıma ayrı bir Avrupai hava da katar.ŞL'de giyeceğimiz formamız böyle olmalı.

Galatasaray parçalı giyer nokta!!!

Eğer home kit olarak ince çubuklu forma yapılırsa nike bu işi bıraksın.ince çubuklu formayı biz giymeyiz.ille de çubuklu istiyorlarsa geçen seneki gibi kalın çubuklu olsun ve away kit olsun ona kabul.ama ince çubuklu asla!

ayrıca fb çubuklu giyiyorsa biz çubuklu giyemez miyiz diyen arkadaşlar bir fenere baksın bakalım adamlar bizim efsane formamız olan parçalıyı hiç giymişler mi kurulduklarından beri.

inter-milan-deplasman-forma-nike-5-e1312713635847.jpg

şu tarz bişi olsa keşke

vede

Nikeparcali12-13pr%C3%A4s.png

galatasarayformalari.jpg

galatasarayformalari2.jpg

galatasarayformalari3.jpg

Galatasarayformalari sitesinde(ihtimal dahilinde)yeni sezon formaları olarak gösterimde.

düz şerit leş ötesi

pazar malı gibi . düşük kalite . cl de şık olmaz. halbuki bir bak inter örnegine .. ne kadar klas

ooo siyah şık olmuş

şu resimdeki gibi

hol212final.jpg

beyaz da güzel

çizgiliyi de parçalıyla değiştirirlerse güzel olacak

galatasarayformalari.jpg

Şimdiye kadar 3 tane forma fotoğrafı paylaştık sizlerle. Nike'ın kendi merkezinden kulüp için hazırlanan tasarımlardan 3 tanesi... Bu formaların gerçekliği kesin, direkt olarak içeriden bizim için alınmış fotoğraflar, ancak bu durum fotoğraftaki formaların gelecek sezon formalarımız olacağı anlamına gelmiyor. Neden ?

Inter1.jpg

Nike her büyük kulübe, her premium üyesine aylar öncesinden pek çok tasarım yapar, hepsi özel tasarımlardır ve iç saha-dış saha ve/veya varsa 3rd formalar için o takıma birden fazla prototip hazırlarlar. Örnek olarak Inter'i ele alalım. 2011-2012 sezonu, yani şuan bulunduğumuz sezon için sadece iç saha formalarına 3 prototip hazırlanmıştı. Bunlardan 1 tanesi kulüp tarafından seçilmiş ve iç saha forması olarak kullanılmaya başlanmıştı. Yukarıdaki fotoğraf bu 3 formanın fotoğrafıdır.

Galatasaray'a da tıpkı Inter gibi 1'den fazla iç saha-dış saha forması hazırlanmış ve kulüp bunlardan 2 tanesini seçmiş, bu da direkt kaynaktan öğrendiğimiz bir bilgidir. Hangilerini seçtiğini bilmiyoruz, bilmemiz de çok çok zor. Bize sızdırılan bu fotoğraflardaki formalar evet Galatasaray için hazırlanmış, ancak seçilen formalar mı bilmemiz çok zor.

Kesin olarak aldığımız bilgi Çubuklu formanın veto yediği, fakat sızan beyaz ve siyah konusunda bir kesinlik yok. Gelecek sezon formalarımız olabilirler ancak olmama ihtimalleri de yüksek. Bir sonraki yazıda sızan formaları inceleyeceğiz.

KAYNAK: GALATASARAY FORMALARI

Eğer home kit olarak ince çubuklu forma yapılırsa nike bu işi bıraksın.ince çubuklu formayı biz giymeyiz.ille de çubuklu istiyorlarsa geçen seneki gibi kalın çubuklu olsun ve away kit olsun ona kabul.ama ince çubuklu asla!

ayrıca fb çubuklu giyiyorsa biz çubuklu giyemez miyiz diyen arkadaşlar bir fenere baksın bakalım adamlar bizim efsane formamız olan parçalıyı hiç giymişler mi kurulduklarından beri.

fener'e endeksli yasamayi birakin onlar istedikleri gibi giysinler, fb parçali giyse ne olacak giymese ne olacak, uefayi alip 4 sene ust uste sampiyon oldugumuz donemde giyiyorduk çubkluyu, bizi avrupada çubuklu formayla taniyorlar ustelik

Galatasaray Armasının olduğu Formalara leş deniliyor !! hayret ya....

Lanet olsun endüstriyel futbol..

ya artistlik yapma işte kötüye kötü derim seni ilgilendirmez bu da

Geri
Üst Alt