Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 1.363
Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri
Bence Falcao'dan dolayı güzel durmuş o.
Bence Falcao'dan dolayı güzel durmuş o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben genelde farklı şekillerdeki formaları seviyorum tasarımlarım o yüzden genelde farklı tiplerde..
![]()
![]()
![]()
Klasik parçalı
![]()
Arkadaşlar merhabalar bu ilk mesajım. Bu görüntüler Nike'tan nasıl sızdı bilmiyorum ama Beyaz ve Siyah forma kesinlikle doğru. 1. Dereceden bir yakınım nike'ta satış müdürlüğü yapmakta ve resimleri gösterdiğim zaman kendiside onayladı. Siyah'ın aynı tipinde birde kırmızı rengi var sanırım ikisi arasında karar verilememiş diye biliyorum. Hatta bayiler çoktan forma siparişlerini tamamlamışlar Sonbahar-Kış sezonu için,formalarda bu siparişlerin içinde verilmiş zaten. Eğer çok büyük bir karar değişikliği olmazsa Galatasarayımızın seneye giyeceği formalar bunlar. Son olarak parçalı'dan emin değilim. Forumda,omuzunda beyaz T olan parçalı bir forma dolaşyıor hatta manken üstünde,büyük ihtimalle o da parçalı forma olacak.
![]()
ortadaki süper , yaparlarsa cok büyük gelir elde ederler
![]()
ahh ahh
Şöyle bişey nasıl olurdu ki?..
Bayrak solda
![]()
Bayrak ortada
![]()
-------
Bu sezon mutlaka Reklamsız forma çıkarmalıyız...
Gerekirse üçbeş kuruş pahalı olur ama olmalı...
Özellikle bu kırmızı parçalı olursa üzerinde kocaman bir Türk Telekom yazısı yakışmaz kanımca...
Dediğim gibi reklamsız ne yapıp yapıp çıkarmalılar...
----------
Haftalardır süregelen varsayım ve söylentiler üzerine böyle bir kombinasyon yaptım...
![]()
formalar aynen bu tür olacakmış.%99 kesin bu bilgiler.
fakat parçalı kesin yakalı olacak ama beyaz olma şansı var.veya tek renk sarı tek renk kırmızı olma durumuda varmış.
birde T-bant olayıda kesin bir bilgi değil..
eğer storelerde T-bantlı satılırsa tabi ücreti yüksek olabilirmiş
ama büyük ihtimal t-bantsız satılacakmış.t-bant olayı futbolculara özel olacak anlaşılan..
birde beyaz formanın sağ kolunda yatay sarı kırmızı şeritte olabilirmiş.
![]()
Formalar belliyse bile kamp dönemi beklenir. Yanlışım yoksa ağustos başına kadar açıklanacağını düşünmüyorum. Yine de beyaz üzeri sarı kırmızı şerit olan, parçalı ve kırmızı tonlarındaki parçalı formaların çıkacak formalar olduğu konusunda çoğunlukla hemfikirim. Büyük bir sürpriz olmazsa formalar böyle şekillenir. Kamp başladıktan sonra da lansmanı yapılır.
T- bant nedir? bilmediğimden soruyorum
Ahmet abi senden bir ricada bulunsak.
Simdi Fransanin bu macta giydigi formanin hani lacivert ve lacivertden cizgili formaninin
bizim icin kirmzi kirmizi cizgili ve ya kirmizi sari cizgili yada kirmizi siyah cizgili yapa bilirmisin?
Fransanin formasdi su ana kadadr euro 2012 de en begndigim, forma
T- bant nedir? bilmediğimden soruyorum