Galatasaray 2020-21 Sezonu Formaları Sızdı

Parçalıda aynı mantıkta daha güzel işler yapılabilirdi. 2. kırmızı ağırlıkta sarı olabilirmiş. 3. rezalet. Sanki Babel için forma tasarlamışlar.

her konuda olduğu gibi bu konuda da kötüleri geride bıraktık sırada daha kötüleri var

Ucuz versiyon forma kim alır üstelik 279 TL yönetim iyice kafayı yemiş...

Şu an sitede göremiyorum ben
Lansman yapılmadan nasıl konuyor ki hem

edit: varmış
2020-07-27 (2).webp

Tısort gıbı olmus bu nıke felan bızım ulkede sallamasyon yapıyor galıba bu ıslerı avrupa takımları parıldırıyor resmen bıze gelınce ne bı yaka kısmı ne bı goze hos gelen kumas.Yapılması gereken modern klasık forma taraftarı bu sekılde kandırdıklarını sanarlar

la bunlar tişört kalitesinde geçen sene 180di ve tasarımları maç forma ile aynı değil. maç formalarının da gelmeyeceği söyleniyor.

Tısort gıbı olmus bu nıke felan bızım ulkede sallamasyon yapıyor galıba bu ıslerı avrupa takımları parıldırıyor resmen bıze gelınce ne bı yaka kısmı ne bı goze hos gelen kumas.Yapılması gereken modern klasık forma taraftarı bu sekılde kandırdıklarını sanarlar
Zaten bunlar tam olarak maç forması gibi değil fiyattan dolayı satılmayacak diyorlar. Tasarımsal olarak vs fark var. Mesela logo birinde kabartmalı diğerinde baskı düz.

Geri
Üst Alt