Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

Nike. :sopa::3838: Güle güle.

Valla A+ Elite formalarında da çok aşırı bir iş yok. Genelde artık sadelikten yana takılıyorlar gibi.

Chelsea forması mesela;

01h873y405md7sqx2x0v.jpg

Açıkçası bende bu sadeliği seviyorum. Bence Prof formalarımız güzel ama, maalesef tedarikte sıkıntı var. Nike'a kızdığım nokta biraz bu. Almak istiyoruz yok.

Valla A+ Elite formalarında da çok aşırı bir iş yok. Genelde artık sadelikten yana takılıyorlar gibi.

Chelsea forması mesela;

01h873y405md7sqx2x0v.jpg

Açıkçası bende bu sadeliği seviyorum. Bence Prof formalarımız güzel ama, maalesef tedarikte sıkıntı var. Nike'a kızdığım nokta biraz bu. Almak istiyoruz yok.

Yav bize iki sezondur atlete amblemi basıp veriyorlar, şu Chelsea forması da rezalet

Yav bize iki sezondur atlete amblemi basıp veriyorlar, şu Chelsea forması da rezalet
Ya da işte fırçalama tekniği ile değişik stillerle renk serpiştiriyorlar. Beklenti ve farklılıklar kişiden kişiye değişir tabii ki.

Adidas da hokkabazca işlere girişmiş. 95-2010 arası gibi forma çıkarın yaw

Çubuklu yaka ve düğme yüzünden alışılmışın dışında olması nedeniyle hoş - he tasarım olarak bir olayı var mı bence hiç yok - düz çubuklu işte.

Icardi formam yoktu muhtemelen bu olacak.

NB 'yi pumaya tercih ederim. gerçi liverpoolda garip gurup NB formaları vardı.

Bayern'in adidas olarak ben formalarını hiç beğenmedim bugüne kadar - ama almanya milli takımı harikulade yapıyorlardı.

forma dediğin sade olur

kötü forma yapmak gerçekten beceri isteyen bir iş

Geri
Üst Alt