Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

pumadan beklentim hoş tasarım - boş renk değil hafif tekstür üstüne işler (yakından görünen bariz değil)

1 adet sarı forma

3üncü forma heralde füme ya da siyah olur

VE UZUN KOLLU FORMA SATIŞI !
Şu kalıpta şu tip bir göğüs reklamı kullanımıyla ideal sadelikte forma yapsınlar yeter.
portugal-2025-concept-home-kit-(1).jpg

IMG_2774.jpeg

IMG_2778.jpeg

IMG_2777.jpeg

Şu sarı formaya niye küstük ya? Mis gibi formaydı, taktılar bir beyaz bir de siyah formaya. Beyaz formayla doğru düzgün başarı da hatırlayamıyorum.

Şu kalıpta şu tip bir göğüs reklamı kullanımıyla ideal sadelikte forma yapsınlar yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 233752
City deplasman forması gibi diyorsun yani .

%100 kabulüm - zira en sevdiğim formalardan biri avrupada

eğer onların kategorisinde isek - olmalı umudundayım

ama çekincemde şu, fener marsilya city güya farklı kategoride ama o göğüste takım yazılı konspet hepsine uygulanmıştı galiba ve berbattı. Umarım öyle şeyler olamz

bu yapay zeka ne mütüşş teknoloji 50 tane tasarımcıdan çok daha iyi

5bkdmye.PNG

Milan A kategorisi mi ?

Çok kötü formalarımız çok..
Puma gel kurtar bizi..

Konsept çizimlerde Nike tarafında da gayet güzel içerikler var, resmi olarak ortaya çıkan ürünleri beklemek lazım diye düşünüyorum. Nike daha başarılı geliyor bana Pumadan, ancak temennimiz Puma için güzel ürünler görmek elbette.

ya biz niye hersene beyaz yada siyah forma giyiyoruz ki. açık renk forma icin beyaz değil komple sarı, koyu renk forma icin siyah değil komple kırmızı forma neden giymiyoruz.

Nike > Puma neyin derdindesiniz. Asıl yan ürünlerde boka battığımızın resmidir. Nike bir defa kalite bunu kabul edelim.

4üncü çıkarılan uzakdoğunun takviminde Ejdarha Yılı temalı forma

Geri
Üst Alt