Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

Kesinlikle.

Allah askina su dandik formaya bak yav, Türkiye'de Adidas kullanan tek "büyük" takim icin bile sifir özen göstermisler forma tasariminda.

5ac46e01135a230fff7afe6e763c698a_750x.jpg
ben kırmızı formayı beğendim mesela ama sarı olsa enfes olurdu kırmızı şortla düşünemiyorum :love:

parçalı zaten standart. artık siyahı bıraksa iyi olacak nike beyaz daha çok yakışıyor parçalıya. parçalı beyaz şortla giyilmeli

daha evvelde sordum ama cevap alamadım bu seneki beyaz forma storenin internet sitesinde yok mu?

2013'teki içsaha formasından her sene çıkarın işte ne gerek var

nayk'a iyi forma uretiyor demek insanliga ihanetdir.

Madem öyle İtalya niye bıraktı :asd:
daha iyi bir sözleşme adidas tarafından sunulmuş olabilir. Ayrıca adidasın da italya formaları çok güzel. Nedense adidasın bazı büyük ekipler için yaptığı formalar enfes olurken sıradan takımlarınki pazar malı gibi oluyor.

Bir de italyan formasının albenisi de var. kim yapsa ortaya güzel bir şey çıkıyor. Türkiye'nin rengi de kırmızı değil de göktürklerinki gibi mavi olsaydı belki bize de iyi bir şey çıkardı. Kırmızı ve beyaz gözüme hoş gelen ikili değil. Ama mavi ve beyaz çok hoş duruyor. Hatta mavi ve kırmızı da öyle.

İspanya renkleri de leş mesela, ispanyayı sevsem de olmuyor. kırmızı her renge gitmiyor. Kırmızı ile fenerbahçe sarısı berbat ikili oluşturuyor. Sarının o tonları dünyanın en kötü rengi. Kırmızı ile tok bir turuncuya kaçan sarı olacak yanına.

daha iyi bir sözleşme adidas tarafından sunulmuş olabilir. Ayrıca adidasın da italya formaları çok güzel. Nedense adidasın bazı büyük ekipler için yaptığı formalar enfes olurken sıradan takımlarınki pazar malı gibi oluyor.

Bir de italyan formasının albenisi de var. kim yapsa ortaya güzel bir şey çıkıyor. Türkiye'nin rengi de kırmızı değil de göktürklerinki gibi mavi olsaydı belki bize de iyi bir şey çıkardı. Kırmızı ve beyaz gözüme hoş gelen ikili değil. Ama mavi ve beyaz çok hoş duruyor. Hatta mavi ve kırmızı da öyle.

İspanya renkleri de leş mesela, ispanyayı sevsem de olmuyor. kırmızı her renge gitmiyor. Kırmızı ile fenerbahçe sarısı berbat ikili oluşturuyor. Sarının o tonları dünyanın en kötü rengi. Kırmızı ile tok bir turuncuya kaçan sarı olacak yanına.
Bence tarihteki en leş italya forması adidasın yaptıkları. Bir defa Mavi formanın dizaynı gitti omuzlardaki çizgilerle.

Bence tarihteki en leş italya forması adidasın yaptıkları. Bir defa Mavi formanın dizaynı gitti omuzlardaki çizgilerle.
evet italyan formaları çok güzel oluyor. en leşi bu olduğu halde bu bile göze hoş geliyor. Türkiyenin milli formaları çok kötü. hele o öndeki çizgi berbat duruyor. aynı şekilde ispanya formaları da çok kötü. Hollanda ve almanyanınki de güzel. türkiyenin tek renk bordomsu bir kırmızı yapıp beyaz renklerle süslemek gerek. beyaz atlet üzerine kırmızı tire şeklindeki çizgi en leş konsept. Bazen bazı durumların neden kötü olduğu halde devam ettirildiğini anlamakta güçlük çekiyorum

forma böyle olur ama ikisinin de renkleri tam tutmamış. biri çok sarı biri çok turuncu. ikisini karıştıracaksın tok bir sarı yapacaksın. oldu bitti, forma üretmek ve tasarlamak zor iş olsa gerek. çünkü her yıl 3-4 takımın iyi ve göze hoş gelen forması olurken %90'ı sıradan, %8'i falan da pazar malı gibi oluyor.

DyFRKGeX0AAZMEe.jpg

Galatasaray_Formal_Harry_Kewell.jpg

forma böyle olur ama ikisinin de renkleri tam tutmamış. biri çok sarı biri çok turuncu. ikisini karıştıracaksın tok bir sarı yapacaksın. oldu bitti, forma üretmek ve tasarlamak zor iş olsa gerek. çünkü her yıl 3-4 takımın iyi ve göze hoş gelen forması olurken %90'ı sıradan, %8'i falan da pazar malı gibi oluyor.

DyFRKGeX0AAZMEe.jpg

Galatasaray_Formal_Harry_Kewell.jpg
yıllardır diyoz nike'a sarı forma çıkart diye

şu forma mesela neden sarı anlamam bize kırmızı formaya gerek yok parçalıda kırmızı var zaten şortuda kırmızıyla giyiyoruz veya siyah. şu formayı kırmızı yerini sarı sarı yeri kırmızı yap mis gibi forma

k forma.jpg

Şu beyaz formayı hiçbir yerde bulamadım internette. Nasıl alacağız bunu?
1705266aa6fa82862553fbde3ec98982.jpg

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt