- 18 Mayıs 2011
- 49.941
- 52.936
- 4.398
Pideciligi birakmiyacaktinFormalar şık zaten fiyatı da ekonomimiz sağolsun baya şıkmış![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pideciligi birakmiyacaktinFormalar şık zaten fiyatı da ekonomimiz sağolsun baya şıkmış![]()
Yeni desen değil kullanılan; Leipzig ile denk bir durumdayız anladığım. Elit seviye ama Liverpool-Barça gibi değil, bir tık alt seviye.Anlamadım bu sene biz elit kategoride değil miyiz?
En büyük Adidas başka büyük yokadidasın yanında nikeın futbol formasında esamesi bile okunmaz
adidasın futbolun ruhuna uygun avrupai tarzı varken nike amerikan kültürsüzlüğünü herşeye boca ediyor
real arsenal ajax formalarının yanı sıra yıllardır almanya formaları yanına yaklaşan forması yok nikeın
new balance iyi çoğu zaman
Yüksek ihtimal, yani bilgi değil ama tahminim o yönde. Zaten yeni sezon formaları yarın satışa çıkıyor, maça yeni sezon formamız ile çıkmamız çok olasıyarin yeni formalar ile mi cikacayuk maca
2008'deki gibi şampiyonluk kutlamalarına yeni forma ile çıkılır, maça değil.yarin yeni formalar ile mi cikacayuk maca
çok sade, olmamış. düz beyaz yerine düz sarı olsaydı keşke.Begenmedim
font rezilliği, futbolcu isimlerinin alt kısımda olması. ben de beğenmiyorum.şu allahın belası ARIAL fonttan nasıl sıyrılabiliriz?
uganda ligi sanki. buna takılan türkiye de sadece benim heralde.
sanki yeryüzünde daha estetik daha şık bir font kalmadı.
adidasın yanında nikeın futbol formasında esamesi bile okunmaz
adidasın futbolun ruhuna uygun avrupai tarzı varken nike amerikan kültürsüzlüğünü herşeye boca ediyor
real arsenal ajax formalarının yanı sıra yıllardır almanya formaları yanına yaklaşan forması yok nikeın
new balance iyi çoğu zaman