Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.641
- 1.608
- 1.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Castore'un marka yüzü olursak çok hayırlı olabilir bizim için. Ellerinde dişe gelen bir takım yok, muhtemelen tarihlerinin en kaliteli ürünlerini bizm için yaparlar.![]()
Galatasaray to Sign Castore Deal?
Turkish giants Galatasaray have been partnered with Nike since 2011, however, apparently this partnership is soon coming to an end.www.footyheadlines.com
diğer takımlara baktımda formalar not badCastore'un marka yüzü olursak çok hayırlı olabilir bizim için. Ellerinde dişe gelen bir takım yok, muhtemelen tarihlerinin en kaliteli ürünlerini bizm için yaparlar.
baya kötü rengim
bir de şu formalardaki türk bayrağı swooshu mu diyim her neyse biraz küçültülmeli. italya ligi gibi bir şey olabilir değiştirebilir biraz yada dikdörtgen falan olsun yuvarlak ve büyük swoosh ne alaka anlamadım formanın kalitesini düşürüyor biraz
gerçi arial font kullanan bir estetik yoksunu tffden bunun değişmesini beklemek hayal olur
Ekli dosyayı görüntüle 213289
Ekli dosyayı görüntüle 213286
Ekli dosyayı görüntüle 213287
Eskiden öyleydi evet nike da yapabilir ama ortada olsun istemiyor sanırımbunu adidas armanın sol simetriğine koyuyordu kendi logosu ise ortadaydı
öyle daha iyi oluyor bence
deneyebilir misin
Third için sanırım. Böyle bir forma ise önermesi Cumhuriyetimizin 100.yılı için kırmızı-beyaz mantıklı.
Ayrıca normalde Nike Elit ile devam edilmesini arzu eden birisi idim anca son sezon yapılan işin hiç hoş olmadığını düşünüyorum, Leipzig ve biz hariç elitler yeni desen iken bizim formalarımızda yeni desenin kullanmaması bu sezondan sonra Nike ile devam edilmemesine işaret olabilir.
bu doğru mu