Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

Samsuna yapılanı bize yapsalar söversiniz.
Nike'tan şaşmamalı.

Atatürk imzasi disinda Samsun formasi asiri kalitesiz bence.

evet arkadaşlar şu forma daha şık çünkü nike

itibardan tasarruf olmaz

1690988662091.png

bir de şu formalardaki türk bayrağı swooshu mu diyim her neyse biraz küçültülmeli. italya ligi gibi bir şey olabilir değiştirebilir biraz yada dikdörtgen falan olsun yuvarlak ve büyük swoosh ne alaka anlamadım formanın kalitesini düşürüyor biraz

gerçi arial font kullanan bir estetik yoksunu tffden bunun değişmesini beklemek hayal olur

bayraklı 3.png

bayraklı 1.jpg

bayraklı 2.png

bir de şu formalardaki türk bayrağı swooshu mu diyim her neyse biraz küçültülmeli. italya ligi gibi bir şey olabilir değiştirebilir biraz yada dikdörtgen falan olsun yuvarlak ve büyük swoosh ne alaka anlamadım formanın kalitesini düşürüyor biraz

gerçi arial font kullanan bir estetik yoksunu tffden bunun değişmesini beklemek hayal olur

Ekli dosyayı görüntüle 213289

Ekli dosyayı görüntüle 213286

Ekli dosyayı görüntüle 213287

bunu adidas armanın sol simetriğine koyuyordu kendi logosu ise ortadaydı

öyle daha iyi oluyor bence

deneyebilir misin

bunu adidas armanın sol simetriğine koyuyordu kendi logosu ise ortadaydı

öyle daha iyi oluyor bence

deneyebilir misin
Eskiden öyleydi evet nike da yapabilir ama ortada olsun istemiyor sanırım

Problem bence türk bayrağı ambleminin büyük olması illa göğüse konacak diye bişey de yok sırtada konabilir mesela. Hadi göğüse koyuyorsun estetik birşey olsun bari

Third için sanırım. Böyle bir forma ise önermesi Cumhuriyetimizin 100.yılı için kırmızı-beyaz mantıklı.

Ayrıca normalde Nike Elit ile devam edilmesini arzu eden birisi idim anca son sezon yapılan işin hiç hoş olmadığını düşünüyorum, Leipzig ve biz hariç elitler yeni desen iken bizim formalarımızda yeni desenin kullanmaması bu sezondan sonra Nike ile devam edilmemesine işaret olabilir.

Third için sanırım. Böyle bir forma ise önermesi Cumhuriyetimizin 100.yılı için kırmızı-beyaz mantıklı.

Ayrıca normalde Nike Elit ile devam edilmesini arzu eden birisi idim anca son sezon yapılan işin hiç hoş olmadığını düşünüyorum, Leipzig ve biz hariç elitler yeni desen iken bizim formalarımızda yeni desenin kullanmaması bu sezondan sonra Nike ile devam edilmemesine işaret olabilir.

Süper duruyo, düz renk cok begeniyorum yav

Kalıp olarak olsun tasarım olarak olsun kappanın üzerine forma yapan tanımıyorum.

Geri
Üst Alt