Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

just do it diyorum

Genel olarak Nike‘ciyim. Ama acikcasi bize yapilan formalari hic begenmiyorum. En son tam parcaliyi begenmistim 13/14 sezonu galiba

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bence de öyledir bu arada, profesyonel forma 3500, taraftar forması 1500 TL. Ancak taraftar formasını da yine nike yapıyor. Ayrıca ne profesyonel formanın ne de taraftar formasının stokları kalmadı. Yalnızca Stadın oradaki ve İstiklaldeki büyük 9 katlı Gs Storelarda yarım yamalak bulunduğu söyleniyor. Web sitesinde deplasman formasının dahi yalnızca 2 bedeni kalmış .Neticede baya iyi satmışız bu sene. Özellikle şampiyonluğumuzdan sonraki fener maçında bir günde satılan forma sayısı rekoru kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. He tabi storeların bok gibi yönetildikleri düşününce bunların pek de bir önemi kalmıyor. Önemli bir kar fırsatı tepiliyor genel olarak

Antalyadaki Storeda heves güves gittik Bir Nike kapsonlu Sweater aldik cocuklara. Forma sadece 1 beden kalmisti. Gerisi dandik gsstore markadan aldik. 1 yikama sonrasi rezil bir hale geldi.

Yaw şaka gibi bi anahtarlık görmüştüm geçen sene, ertesi gün gidip alacaktım, baktım askıda yok, sordum, adam çıkardı dedi bu mu, evet dedim, bunu satamayız artık dedi, koleksiyondan kalkıyor falan filan. O gün bugündür de gelmedi öyle güzel bi anahtarlık, gittim dandik bişey aldım, sırf katkı olsun diye ama bu kadar mı yerlerde olur hizmet…

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ne Puma'sı ya. Nike adam ol oğlum mis gibi takım kurduk CL gediklisi olacaz bu parayı Puma'ya kaptırma eşşeklik etme.

10 sene önce aldığım Nike Antrenman ürünleri hâlâ taş gibi duruyor.

İnşallah Nike ile devam ederiz ben çok memnunum açıkçası. Özellikle Puma facia olur.
Aynen öyle Melo transfer olunca forma yerine fotoğraftaki siyah antrenman ürününü almıştım.

8dfe5786da8f4e679d0002154dcf0e26.jpeg

Şimdi biraz bana benden olarak küçüldü ama ne baskısı ne de kalitesi 1 gram bile eskimedi. Hala halısahada ara sıra giyiyorum. 3 yıldızlı olması biraz can sıkıyor olsa da :red:

Aynen öyle Melo transfer olunca forma yerine fotoğraftaki siyah antrenman ürününü almıştım.

Şimdi biraz bana benden olarak küçüldü ama ne baskısı ne de kalitesi 1 gram bile eskimedi. Hala halısahada ara sıra giyiyorum. 3 yıldızlı olması biraz can sıkıyor olsa da :red:
Stancu o kadar iri ve uzun muydu yahu? Tamam ziplamis ta, yine de cok iri geldi barosa göre falan

Bunun kısa kollu olanı bende de var. Biraz kilo aldığım için biraz esnemesine rağmen, hâlâ taş gibi duruyor vallah.

Kalitenin adresi Nike.

Adidas'da kalite olarak kotu degil (tasarimdan bahsetmiyorum)

Eskiden Umbro ve Lotto vardi, bidefa giydim kendi kendine yirtilmaya basliyordu sonra makineyi girdi sonra da cop kutusuna. Pazar malindan daha kotuydu.

Kaliteli kumas bu yuzden onemli.

Puma olacak diyorlar ama onun kalitesi nasil bilen var mi? Bazilari kotu diyor.

Geri
Üst Alt