- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
işciyi sömürmeyi bırakınsarı desen sarı değil
Kırmızı desen kırmızı değil
Neyse 3 tane alıp işçi yoldaşlarımıza vereceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işciyi sömürmeyi bırakınsarı desen sarı değil
Kırmızı desen kırmızı değil
Neyse 3 tane alıp işçi yoldaşlarımıza vereceğiz
Ayıp oluyorAlma lan dana
Uzaişciyi sömürmeyi bırakın
80 bin adet satışa sunulmuş ama arz talep çok fazlaydı gerçekçi rakam 300 bin civarında olmalıydı. Cemal Özgörkey birde övünerek istifa etmiş utanacağı yerde övünüyor.su formalarin bu kadar cabuk tükenmesi bir tek bana mi komik geliyor la
cidden sadece 100 adet mi sundular satisa
gsstorenin bu kadar beceriksizligini ben kabul edemiyorum artik
cok ciddi bir gelirden oluyoruz bu yüzden
en tepedekiler bunun farkinda degil mi
Ben de bunu yazmaya girdim, instagramda postu gördüm girdik heyecanla ama alamıyoruz malesef..su formalarin bu kadar cabuk tükenmesi bir tek bana mi komik geliyor la
cidden sadece 100 adet mi sundular satisa
gsstorenin bu kadar beceriksizligini ben kabul edemiyorum artik
cok ciddi bir gelirden oluyoruz bu yüzden
en tepedekiler bunun farkinda degil mi
Sadece 100. yıl forması değil ki normal formalarda bile stoklar yok bu kadar başarı yakalanmış dönemde store anlayışımız aşırı başarısız ve becereksiz.Sabahtan beri giriyorum siteye kim bitirdi olm bu XL bedenleri. Ulan bu kadar taraftarin forma almak isteyeceğini nasil tahmin etmezsiniz,sezon baslamadan dunyanin formasi satilmasina ragmen yeni forma icin 2-3 saatte stoklar biter.Butun sosyal medya store’un duzgun urun uretmediginj bu yuzden 100. Yil formasina buyuk ilgi olacagini nasil ongoremezsiniz.Acilen nike ile gorusme yapip ileriye dönük bile olsa stok olusturmak gerekli. Basariliyken bunu paraya çevirmemiz lazim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de bunu yazmaya girdim, instagramda postu gördüm girdik heyecanla ama alamıyoruz malesef..
Aynen şu an var ama sponsorsuz için mecbur mağazaya gidicemsabahtan beri gsstore dan forma almak için uğraşıyorum. herkesin malumu stok problemi yüzünden alamadım. saat 12yi geçince sanırım stokları güncellediler. az önce formayı alabildim. almak isteyen arkadaşlar acele etsin
bunu bende konuştum bugün storeda - adam bana "sadece göğüs reklamlı geldiler - hatta bazılarını biz bastık" diye.Aynen şu an var ama sponsorsuz için mecbur mağazaya gidicem
atatürk imzalı zaten diye biliyorum - sadece sonradan baskı yapıyorlar üzerine (muhtemelen forma renkleri arasında çok basit kalırdı baskısız olsa tahminim - baya inceledim bugün storeda ufak formalardan birinde). Tivitterda gün içinde bakarken gördüm ama bazı storelarda baskı yapılacak "imza şablonu" kalmamış diye bana ultra saçma geldi - herhangi bri store a attım 100 formamı götürdün 200er tane falan ek detay göndermen lazımben mail attım kesinlikle Atatürk imzalı olsun ve mümkünse sponsor olmasın diye. Yarında arayıp telefonla ileticem, umarım dikkate alırlar.
faxta cek renktasben mail attım kesinlikle Atatürk imzalı olsun ve mümkünse sponsor olmasın diye. Yarında arayıp telefonla ileticem, umarım dikkate alırlar.