Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

atatürk imzalı zaten diye biliyorum - sadece sonradan baskı yapıyorlar üzerine (muhtemelen forma renkleri arasında çok basit kalırdı baskısız olsa tahminim - baya inceledim bugün storeda ufak formalardan birinde). Tivitterda gün içinde bakarken gördüm ama bazı storelarda baskı yapılacak "imza şablonu" kalmamış diye bana ultra saçma geldi - herhangi bri store a attım 100 formamı götürdün 200er tane falan ek detay göndermen lazım

ben online alsam ve imzasılı kısımsız gelse olay çıkartırdım. çok değerli kılıyor benim için formayı
valla bazı yerlerde Atatürk imzası olmadan dümdüz satılmış formalar gördüm. Formayı değerli kılan zaten o imza. O yüzden özellikle mail attım yarında telefon edicem, garanti olsun :D

sitesi cöken kurumun maillere bakacagını falan mı düsünüyonuz

valla bazı yerlerde Atatürk imzası olmadan dümdüz satılmış formalar gördüm. Formayı değerli kılan zaten o imza. O yüzden özellikle mail attım yarında telefon edicem, garanti olsun :D
şahsen olay çıkarırım. yalan yok. o dediğin alan adamın benim için anlaşılmaz isteğinden olabilir gereksiz politik fanatiklikten dolayı.

2 yıldır ben kulübe mail atıyorum 2 3 ayda bir şaka değil.

siteyi elden geçirin (hem store hem kulüp sitesi) bziden kaliteli kişisel bloglar var falan diye giydiriyorum çoğunlukla.

gsstore üzerinden verilen siparişlerde hangi baskılar basılmış şekilde geliyor anlamadım ben.

haklısın abi, kökten değişim şart gsstore berbat yönetiliyor. halbuki potansiyel o kadar fazla ki. normal parçalı da yok aylardır. Adamlar geçen seneki şampiyonluk kupasının minyatürünü eklemiş siteye ama ne Instagramda ne Twitterda reklamını görmedim. tesadüfen sitede gördüm dolanırken. bu kadar vurdumduymaz bi mağazacılık anlayışı hiç yakışmıyor kulübe

gsstore üzerinden verilen siparişlerde hangi baskılar basılmış şekilde geliyor anlamadım ben.
reklam olarak bilmiyorum ama sabah abimle telefondayken kastık - CL topu ve respect yazısı opsiyonu çıkmıyordu - isimlerdede sadece süper lig opsiyonu ekliyordu. Güya sonradan bu düzelmiş bizim CLdeki yazı fontunu falan seçtirmişlerde reklam baskılarını bilmiorum. Storelardakilerde sadece Sixt vardı ben gittiğimde bugün.

şimdi Ptesine(stok o gün gelecekmiş tekrardan) dükkanın önüne dikilicem eski nostaljik usulde açılana kadar ...allahbilir "daha formalar gelmedi" diyecekler bana ama

Şu stok işini kim planladıysa allah belasını versin ! Cumhuriyet tarihinin forma satış rekorunu kıracakken olaya bak kimse alamıyor hemde çok pahalı olmasına rağmen büyük ilgi var.

hype trenini de kacirdik sayilir

dün stok sorunu yasanmasaydi tarhimizin en büyük satisini yapmis olurduk belki de

su saatten sonra hevesli olanlarin en az yarisi vazgecmistir almaktan

kimse öyle günlerce stok kovalamaz

bu eksi net yönetime yazar malesef

cok amatörce yönetildi su olay

dün stok sorunu yasanmasaydi tarhimizin en büyük satisini yapmis olurduk belki de

Alamayanların kudurduğu yerde heves kaçmaz rtaş. Ama gerçekten öyle 85bin tane filan sipariş edildiyse saçma hareket.

Bu arada sponsorsuz baskı yapmıyoruz dediler 4 defa uyarı geldi dediler. Nike baskısız satıyor ordan alıp storeda imzayı yaptırdım hatır gönül

Pesimistlikte #1

F8aZthrWQAEb7jG

@Hayri Cund

Yetişemedim ama pusuda bekliyorum

Geri
Üst Alt